6 combinatii de zodii pentru relatii fericite

Se  spune ca opusele atrag, dar uneori este nevoie de luni, chiar ani, pentru a gasi partenerul perfect. Potrivit astrologiei, este bine pentru o relatie de succes sa te intalnesti cu cineva cu un alt semn zodiacal. In caz contrar, o coliziune de doua personaje aproape identice va duce la conflicte si nervi inutili.

Fie ca este vorba de prietenie, intimitate sau casatorie, astrologii ne sfatuiesc sa cautam parteneri cu anumite semne zodiacale cu  carene potrivim cel mai bine..

Iata sase combinatii adecvate de semne zodiacale:

Taur si Fecioara

Se completeaza reciproc si fac o pereche grozava. Oamenii nascuti sub semnul Fecioarei sunt suflete blande care adora natura si, pe de alta parte, Taurul se bucura de lucrurile marunte ale vietii si adora sa mearga innatura .

Publicitate

Ambele semne zodiacale iubesc practicitatea si difera de altii prin perseverenta. Daca incep ceva, termina, desi pot incetini putin. Sunt facute pentru o relatie serioasa si nu se vor schimba niciodata.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor avea succes in 2022

Pesti si Rac

Legatura dintre cele doua persoane  este puternica. Desi ambele sunt acvatice, nu exista nicio contradictie speciala intre ele. Pestii sunt sensibili si romantici, in timp ceRacii sunt mai stabili si isi echilibreaza relatiile.

Desi Pestii sunt uneori ingrijorati de egocentrismul Racului, ei sunt energetic compatibili si gata sa faca compromisuri reciproce in numele intelegerii.

Sagetator si Berbec

Focul ii tine in legatura. Atat Sagetatorul, cat si Berbecul sunt aventurieri ,  sunt mai optimisti cu privire la viata si nu sunt suparati de problemele actuale.

Reprezentantii ambelor semne ale zodiacului au caractere mai complexe si este posibil ca, din cand in cand, acest lucru sa le creeze contradictii, dar sunt depasite rapid in numele unui scop comun.

Varsator si Gemeni

Aceste semne aeriene sunt bine intelese. Gemenii admira ideile de care este plin Varsatorul. Amandoi au nevoie de independenta lor si nimeni nu se supara. Cand sunt impreuna, incearca sa se bucure de viata si sa nu piarda timpul cu prostii.

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Vin bani

Varsatorul are o mentalitate progresiva, iar Gemenii au capacitatea de a usura situatiile intr-un moment tensionat. Versatilitatea lor ii ajuta sa se completeze perfect si sa lucreze cu succes in echipa.

Balanta si Leu

Cei nascuti sub aceste doua semne sunt sociabili si deschisi noilor cunoscuti. Sunt cunoscuti pentru farmecul lor si sunt adesea centrul  petrecerii. Ei stiu perfect ce este in sufletul partenerului lor.

Leul este un semn de foc si Balanta este un semn de aer. Cand se reunesc, isi unesc fortele si reusesc intotdeauna, indiferent daca oamenii din cel de-al doilea semn zodiacal sunt mai pasivi. Invatand unii de la altii, sunt mixul perfect pentru o relatie serioasa.

Capricorn si Scorpion

Capricornul este pamantesc, iar Scorpionul este un semn al apei. Daca se reunesc, devine infricosator. La inceputul unei relatii, ele pot fi rezervate unul fata de celalalt, dar apoi se relaxeaza si au incredere unul in celalalt.

Amandoi sunt foarte incapatanati, ceea ce nu ii ajuta in relatiile cu oamenii. Capricornul nu este cel mai romantic, dar celalalt observa acest lucru si il predispune. Pe de alta parte, Scorpionul este razbunator, ceea ce partenerului nu-i place, dar retinerea ei este capabila sa restabileasca armonia dintre ei.

Autor