Mihai Voropchievici, horoscop rune 11-17 octombrie 2021. Pestii au noroc la bani, Berbecii incep o viata noua

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici, a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici.

Berbec

Berbecul e pregatit pentru saptamana urmatoare sa inceapa o viata noua. Asta insemnand o renastere in toate planurile. Si disponibilitati fizice si psihice.

Taur

Taurul este pe punctul sa se mute din casa sau de la serviciu. Tot schimbari. Vor actiona foarte eficient intr-una din cele doua aspecte.

Gemeni

Gemenii au o saptamana in care oricand pot sa porneasca uraganul. Pentru ei, portalul a venit cu o doza de energie prea mare, si fiind doi intr-unul, nu stiu cum sa isi dozeze aceste surplusuri de energie. Runa va sfatuieste sa fiti calmi, ca veti castiga tot voi in final, dar e mai bine fara cearta.

Rac

Racul este intr-o saptamana de atentionari, mesaje, scrieri, telefoane. Comunicare peste cat se poate. Dar un mesaj dintre toate astea va fi extraordinar de important.

Citeste si articolul :   Fecioara : Horoscop pentru ianuarie 2021

Leu

Leul intra pe o pojghita de gheata foarte subtire. O saptamana in care trebuie sa dea dovada de foarte multa prodenta, la ceea ce fac, cum actioneaza. Atentie la neatentie. Si mici accidente.

Fecioara

Fecioara e sfatuita sa abordeze altfel toate problemele care ii interseaza. Schimbati tactica. Ai facut ceva prost, faceti ceva bun. Celui caruia i-ati dat prea mult, mai taiati din portie.

Balanta

Pentru Balante saptamana urmatoare vine cu un adevar foarte important, care vine cu un marcaj benefic in viata. Care ti-o poate schimba sau ti-o poate marca. Poate sa vina si ceva care nu iti place.

Scorpion

Scorpionul e vesnic nerabdator si vrea totul ieri sau alataieri. Aveti rabdare si toate lucrurile placute vor veni in viata voastra saptamana urmatoare. Nu fortati norocul.

Sagetator

Sagetatorul intra intr-o atentionare totala. Se invaluie intr-o aura de mister, sunt greu de decodificat, raspund sau nu raspund. Sunt intr-o perioada de a-si rezolva problemele sufletesti de trei ori, ca divinitatea asa vine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2024. Ziua va aduce succes pentru mai multe zodii

Capricorn

Capricornul are doua mesaje clare: relaxati-va si nu va mai faceti griji raportate la starea de sanatate a rudelor, a altor persoane apropiate, pentru ca stare lor este buna. Bucurati-va ca este asa.

Varsator

Varsatorul a mai avut astfel de aventuri. El este in permanenta in cautarea dragostei noi. Ceva nou, fierbinte. La ei portalul asta este cu deschiderea optiunilor amoroase.

Pesti

Iar Pestisorii, ca de obicei, norocul la bani, la cadouri. Certitudine ca cineva care se gandeste intens la voi va va trimite un cadou minunat.

Autor