Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 23-29 august 2021. Scorpionii dau lovitura, Taurii au protectie divina, Balantele intra in zona uraganului

Horoscop Rune 23-29 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Saptamana urmatoare, Berbecul este pe o pojghita de gheata foarte subtire. Asta inseamna ca el poate sa ia niste hotarari gresite, sa actioneze pe impuls de moment si sa faca niste prostioare care sa il coste. Atentie foarte mare cum actionati, ce discutati, ce vorbiti si cand luati o decizie nu va grabiti fara sa analizati de doua ori. Nu actionati la impuls.

Taur

Taurul se pregateste, odata cu Luna Albastra si Plina, si are o saptamana de protectie divina. E protejat impotriva tuturor relelor, care pot fi trimise de alte persoane sau cele care salasluiesc langa el. Protectie totala.

Gemeni

Fertilitate si belsug in saptamana urmatoare pentru Gemeni. O parte din visele voastre se vor implini.

Publicitate

Rac

E pe punctul de a incepe o viata noua. Revigorare in toate domeniile. Si sufleteste, si financiar, si sentimental, si psihic, si fizic. O bucurie fantastica. Un marcaj superbenefic asupra nativilor din Rac.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, rune luna noiembrie 2020. Sagetatorii sunt favorizati de forta divina, Racii trec prin schimbari majore

Leu

O saptamana de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioara

Fecioara intra intr-o saptamana de testare a rezistentei, a fortei, a puterii. E o saptamana trebuie un pic sa isi testeze capacitatea de a rabda sau de a duce la bun sfarsit un lucru. Fecioarele sunt rabdatoare si au atata forta si tarie, dar acum e nevoie sa depaseasca niste probleme pe care tot ele si le-au creat.

Balanta

Balantele intra in zona uraganului. Sunt furtunoase, tumultoase, vor sa se certe cu toata lumea. Mobilizati-va fortele sa sustineti o mica batalie. Daca va da minte Dumnezeu si ramaneti calmi, totul se aranjeaza.

Scorpion

Scorpionii, in sfarsit, dau lovitura si se produce un salt rapid si calitativ in existenta lor, in saptamana urmatoare. Aveau nevoie pentru de vreo doua-trei luni au tot trecut de la una rece la una calda, dar mai multe reci au fost. Luna asta incepe sa ne fiecaruia cam ce ne trebuie.

Sagetator

Sa va mobilizati toate fortele pentru a va consolida pozitia. Se pare ca unii dintre Sagetatori au cam neglijat sa le atraga atentia celor din jur cine sunt ei. Au trait intr-un con de umbra si acum ies la lumina.

Citeste si articolul :   Cele 4 zodii vor fi cele mai fericite in 2022

Capricorn

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casa sau de la locul de munca. Cauta un loc mai bun de munca, o locuinta mai buna. Poate fi chiar si o mutare temporara pentru a face anumite schimbari in propria casa. O saptamana cu incarcatura de munca.

Varsator

Varsatorul este sfatuit sa se relaxeze si sa nu mai intre in karma celorlalti si sa nu isi mai faca griji ce face unul-altul cu starea de sanatate. Nu trimiteti ganduri rele celor din jurul vostru. Relaxati-va ca sunteti prea tulburati.

Pesti

O mica batalie, dar acelasi sfat: nu fiti ingrijorati pentru ca veti castiga in mod sigur.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.