Vesti grozave pentru trei zodii. Horoscop rune 12-18 iulie 2021

Horoscop rune 12-18 iulie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru perioada urmatoarea. Maestrul anunta o saptamana excelnta pentru trei semne zodiacale, dar complicata pentru altele, scrie Antena 3.

Horoscop rune 12-18 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici.

“Horoscop rune Berbec

Berbecul este pe punctul de a se muta din casa sau de la serviciu. Vor cauta optiunea cea mai benefica si vor actiona favorabil in una dintre cele doua.

Horoscop rune Taur

Taurul are o saptamana cu multa munca si multi nervi. Astrele va incurajeaza sa fiti puternici.

Publicitate

Horoscop rune Gemeni

Gemenii isi vor gasi rezolvarea problemelor, purtand un dialog cu membrii familiei. Deci, nu sa rezolve singuri! Nativul zodiei Gemeni nu este sfatuit sa-si rezolve singur problemele. Cereti ajutor si solutionarea vine.

Horoscop rune Rac

Racu primeste vesti bune, cadouri surpriza si o suma de bani importanta.

Horoscop rune Leu

Si in aceasta saptamana nativul zodiei Leu se bucura de fertilitate si belsug.

Horoscop rune Fecioara

Pentru Fecioare, runele soptesc sa aveti putina rabdare. Sa nu fortati mana norocului saptamana viitoare, pentru ca surprizele placute sunt facute pentru cei care stiu sa astepte.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de castiguri uriase

Horoscop rune Balanta

A aparut luna de protectie pentru nativii din zodia Balanta. Balantele sunt in siguranta.

Horoscop rune Scorpion

Scorpionul este pus pe batalie saptamana viitoare. Runa ii sfatuieste sa stea calmi, fara cearta si scandal. Nu fiti ingrijorati!

Horoscop rune Sagetator

Sagetatorii trebuie sa se relaxeze. Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru starea de sanatatea a celor apropiati, pentru ca nu este cazul.

Horoscop rune Capricorn

Pentru Capricorn, saptamana viitoare este o saptamana de comunicare. Primesc mesaje audio, video.

Horoscop rune Varsator

Astrele va anunta o calatorie. V-ati pregatit? E vacanta, e frumos! Poate sa fie o calatorie mai lunga, mai scurta. In tot cazul, aveti drumuri de facut.

Horoscop rune Pesti

Nativul zodiei Pesti este in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fiti pregatiti pentru schimbari!”, a spus numerologul pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.