Mihai Voropchievici, rune 4-10 octombrie 2021. Sagetatorii au protectie divina, Racii castiga pe toate planurile

Rune 4-10 octombrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Sunteti pregatiti sa va faceti bagajele? Pentru ca Berbecii vor face o calatorie – mai scurta sau mai lunga… indiferent, dar veti calatori!

Taur

Publicitate

Taurii pot gasi raspunsul sau rezolvarea problemelor care ii framanta numai angajand o discutie sincera cu ceilalti membri ai familiei.

Gemeni

Gemenii beneficiaza de o runa foarte benefica, ce semnifica fertilitatea si belsugul. Peste putin timp visele li se vor indeplini.

Rac

Racul are o saptamana nu ideala, ci super! Veti castiga pe toate planurile, sa fiti siguri!

Leu

Leul este intr-o saptamana de asteptare. Veti primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiti pregatiti sa le receptionati!

Fecioara

Fecioara nu are o saptamana extraordinara pentru ca va trebui sa isi mobilizeze fortele si sa fie pregatita sa sustina o batalie furtunoasa sau o disputa, dar sfatul runei este – ramaneti calmi, totul se aranjeaza!

Balanta

Balantele au un mesaj dublu – sunteti pe punctul de a va muta din casa sau serviciu. Veti face o alegere foarte buna sau veti actiona intr-o problema care va preocupa.

Scorpion

Scorpionii vor da lovitura si se va produce un salt rapid si calitativ in existenta lor. Lucruri bune si ganduri bune. Succes.

Sagetator

Sagetatorul are o saptamana de protectie divina, asa ca va veti simti in siguranta in fata tuturor atacurilor sau a fortelor malefice care va inconjoara zi de zi sau in fata acelor “prieteni” care va vor “binele”.

Capricorn

Capricornul sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante, cat de curand. Fiti pregatiti!

Varsator

Varsatorul este pe o pojghita de gheata foarte subtire. Fiti extrem de prudenti. Indiferent ce ati facut in saptamana anterioara, veti primi feed-back-ul actiunilor voastre. Daca ati facut lucruri bune, veti trece mai usor, daca nu – atentie la netentie!

Pesti

Pestisorii se vor inconjura de o aura de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru ca le place de foarte multe ori sa se retraga in sufletul lor, sa mediteze si sa-si gaseasca toate rezolvarile numai apeland la pronia divina.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.