Ludovic Orban, prima declaratie dupa ce a pierdut alegerile: “Luni dimineata demisia mea”

Ludovic Orban a facut prima declaratie dupa ce a fost invins de Florin Citu. Orban a pierdut sambata, alegerile interne din PNL pentru functia de presedinte al PNL, a anuntat ca luni dimineata demisia sa din functia de presedinte al Camerei Deputatilor se va afla pe masa noului lider PNL, Florin Citu.

„Din momentul de fata intre Ludovic Orban si Klaus Iohannis nu mai exista niciun parteneriat”, a mai spus Ludovic Orban, in prima sa reactie dupa aflarea rezultatului alegerilor interne de la Congresul PNL.

„Incep prin a le multumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat increderea in conditiile in care s-a desfasurat acest Congres. Il felicit pe Florin Citu pentru alegerea ca presedinte al PNL. De 31 de ani am aparat valorile liberale si am actionat constant pentru a pune in practica un ideal al politicilor liberale. Voi ramane consecvent, imi voi pastra convingerile pentru apararea democratiei, a drepturilor si valorilor individuale si valorilor liberale si voi continua sa actionez alaturi de colegii mei. Demisia mea din functia de presedinte al Camerei Deputtailor va fi luni, la prima ora, pe masa presedintelui ales Florin Citu si vreau sa va mai spun un lucru: din momentul de fata intre Ludovic Orban si Klaus Iohannis nu mai exista niciun parteneriat”, a declarat Ludovic Orban, la Congresul PNL, dupa alegerea lui Florin Citu in functia de presedinte al partidului.

Autor