Florin Citu este noul presedinte al PNL. Prima declaratie dupa ce a fost ales lider PNL: “De azi suntem un partid unit”

Florin Citu, premierul Romaniei a facut prima declaratie dupa alegerea ca presedinte al PNL. Noul lider PNL a spus ca de-acum inainte partidul va fi unul unit si isi va canaliza toate resursele impotriva adversarului politic, pe care l-a nominalizat ca fiind PSD.

„Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot ma onoreaza si ma responsabilizeaza. In acelasi timp, trebuie sa fiu sincer si sa va spun ca nu ma surprinde alegerea dummneavoastra, pentru ca am spus din primul moment ca echipa castigatoare e singura solutie pentru PNL. In acelasi timp, va promit ca voi fi presedintele liberalilor, indiferent pentru cine ati votat astazi. De astazi suntem un partid unit si vom folosi toate resursele impotriva adversarului nostru politic, PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o miscare care incepe cu PNL si care va schimba Romania in bine. Va multumesc tuturor si impreuna construim Romania liberala. Multumesc”, a declarat Florin Citu imediat dupa alegerea sa ca presedinte al liberalilor, sambata, la Congresul PNL.

Citeste si articolul :   500.000 de locuri de munca disponibile. Salariu incepe de la 3000 de lei

„Mai este o zi si maine, dar sunt increzator. Aceasta e noua echipa a PNL”, a adaugat Citu, dupa ce si-a invitat pe scena echipa care l-a sustinut. „Asa incepe miscarea liberala in Romania. Acum, bineinteles, la treaba. Mai avem si maine o zi. Va multumim tuturor”, a incheiat Florin Citu.