Ludovic Orban avertizeaza: Orice ministru trebuie sa stie ca daca isi ataca premierul trebuie sa aiba bagajele facute si demisia scrisa

Ludovic Orban, presedintele PNL, a averizat ministrii care lanseaza atacuri la adresa premierului Florin Citu. Liderul PNL a atras atentia ca ministrii care il ataca pe prim-ministru trebuie sa aiba bagajele facute si demisiile scrise.

“Asteptam sa se termine exercitiul acesta de suparare, de orgolii si sa fie desemnat un ministru de la USR PLUS care sa puna in practica toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare.

Orice ministru sa stie ca, inainte de a-si ataca premierul trebuie sa isi scrie demisia. Daca nu si-a scris demisia, trebuie sa stie ca va pleca acasa exact cum a plecat Voiculescu.

In nicio tara democratica din lumea asta niciun ministru nu-si permite sa atace premierul. Premierul e cel care conduce guvernul, ca atare, daca ataci premierul inseamna ca nu mai ai ce sa cauti in guvernul respectiv.

Avertizez ministrii ca nu e o chestiune de moft, e obligatia premierului de a revoca din functie orice ministru care ataca premierul. Daca cineva din guvern vrea sa dea declaratii critice la adresa premierului intai sa scrie demisia, apoi sa dea declaratii critice.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania! Inca o mare actrita s-a stins din viata!

Nu e o competitie intre PNL, USR PLUS, UDMR, grupul minoritatilor, e o intelegere pentru guvernarea tarii. Nu e un campionat de orgolii intre oameni care sufera de vedetism. E vorba de o raspundere uriasa pe umerii nostri.

Orice ministru sa stie ca, in momentul in care a dat declaratii contra premierului trebuie sa aiba bagajele facute”, a avertizat Orban.

Catalin Drula, vicepresedinte USR PLUS si ministru al Transporturilor, a facut declaratii dure la adresa premierului Florin Citu, dupa demiterea ministrului Voiculescu. Acesta spune despre premier ca este „un zombie politic” si ca nu mai are increderea USR PLUS.

Autor