Medic roman, despre pelerinajul de la racla Sfintei Parascheva: “Acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rau decat Lombardia”

Medicul Gabriel Diaconu spune ca, la Iasi, la pelerinajul de la racla Sfintei Parascheva se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rau decat Lombardia.

“Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moastele facatoare de minuni, dezinfectata “la fiecare 5 minute”, ar trebui sa lamureasca definitiv raportul de relevanta intre miracole, si igiena:

Anume ca igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu.

Braul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, in acelasi timp, cel mai putin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor in zona bate de departe educatia formala, sau minima educatie stiintifica.

Publicitate

Aici ar putea Biserica Ortodoxa sa faca o diferenta. Perversa eschivare a pastorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiti de discurs si medievalism, e o veriga in lantul dezastrelor.
In timp ce credinciosii pupa racla curatata cu spirt, pe sectia de oncologie pediatrica de la Iasi e focar de Covid.

Pe sectia de oncologie pediatrica sunt tratati copii cu cancere, ca sunt leucemii, limfoame, diverse blastoame ale copilariei sau alte sindroame mielo-displazice. Si prin boala, dar si prin natura tratamentului specific, imunitatea lor e modificata. Slabita.

De-ar fi sa fie un Dumnezeu, si de-ar fi sa asculte rugi, oare n-ar merita mai degraba copiii necajiti decat pelerinii zdraveni, sanatosi, la moaste? Cum de nu le lumineaza mintea, nici lor direct dar nici prin preoti?

Citeste si articolul :   Atentie, romani! Cum scapi de amenda primita in perioada starii de urgenta

Nimeni, inafara de preotii din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID. Care mai de care s-au intrecut in aberatii. Unii continua sa faca asta dupa ce ei insisi au trecut prin infectie. Continua sa faca asta desi alti preoti, unii de rang inalt, au murit de COVID.

Toata calugarimea, indiferent de optiune, e tinuta captiva doctrinei religioase. Adica, stergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, si sfatuim oamenii sa dea cu agheasma, ca medicina e vrajitorie iar vaccinul experiment.

Toti, dar absolut toti participantii la acest spectacol supra-realist sunt vaccinati de bolile copilariei. Sfideaza logica, dar confirma psihologia grupurilor.

Pana nu se vor schimba vanturile in zona, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rau decat Lombardia. Mai rau decat Manaus”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.