Oana Cuzino, schimbare radicala dupa plecarea de la PRO TV. Cu ce se ocupa medicul acum

Oana Cuzino a incheiat colaborarea cu postul PRO TV, in aceasta toamna, dupa mai bine de 18 ani. Fosta prezentatoare de la “Ce se intampla, doctore?”, nu mai apare pe micile ecrane, dar se ocupa de propria afacere online. De asemenea, Oana este foarte activa pe retelele de socializare, mai precis pe Facebook.

Fosta vedeta de la PRO TV posteaza acum articole si continua sa ramana activa si pe retelele de socializare.

“Pentru a ajunge cu adevarat la milioane de oameni interesati de sanatate in mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 si care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digitala online. De altfel, un astfel de portal, «360 de grade», reprezinta singura alternativa ce poate adresa interesele si nevoile complexe ale oamenilor in ziua de azi! Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce in ce mai mare si datorita faptului ca portalul digital DOC s-a situat in fiecare luna pe pozitia de lider al segmentului masurat de BRAT via SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet, standardul masurarii de trafic si audienta auditata independent) cu cifre uriase: intre 2,2 si 3,2 milioane de vizitatori unici, in fiecare luna, la categoria de «Sanatate si ingrijire personala», a mentionat Oana Cuzino.

De ce a plecat Oana Cuzino de la PRO TV?

“Dragii mei prieteni, dupa 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis impreuna sa punem punct emisiunii medicale, prin intermediul careia v-am fost alaturi, aproape in fiecare zi, din acesti multi si minunati ani! Ca medic, sanatatea si un stil de viata sanatos au reprezentat si reprezinta principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV si-a atins scopul in toti acesti ani, insa si-a atins si… limitele.

Pentru a ajunge cu adevarat la milioane de oameni interesati de sanatate in mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 si care ofera o experienta media 24/7 intr-o formula actualizata si interactiva, bazata pe tehnologia digitala online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezinta singura alternativa ce poate adresa interesele si nevoile complexe ale oamenilor in ziua de azi!, a spus medicul, intr-o postare de pe Facebook.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.