Anuntul a fost facut. Mihaela Bilic o inlocuieste pe Oana Cuzino, la Pro TV.

Mihaela Bilic a reinceput colaborarea cu Pro TV. Oficialii postului au anuntat ca medicul nutritionist va prezenta „Doctor de bine”.

Emisiunea are acelasi format ca „Ce se intampla, doctore”, productie care a fost prezentata de Oana Cuzino.

La inceputul lunii februarie, medicul Mihaela Bilic a anuntat intr-o postare pe Facebook ca nu va mai colabora cu emisiunea Arena Bucatarilor, tot de pe Pro TV.

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fara voi. Vreau sa va anunt ca incepand din luna martie nu o sa ne mai intalnim in fiecare weekend in cadrul emisiunii Arena bucatarilor’.

Publicitate

Noul sezon va debuta intr-o alta formula. nu ma intrebati cine o sa faca parte din echipa, nici eu nu stiu. Producatorul emisiunii nu a gasit de cuviinta sa ma anunte ca incetam colaborarea, cu atat mai putin sa-mi dea vreo explicatie… asa ca sunt la fel de curioasa ca si voi cine o sa-mi ia locul.

Citeste si articolul :   Robert Negoita rupe tacerea si spune adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu Gabriela Firea: "Sunteti victima propriei dorinte de marire..."

Probabil putini stiu ca proiectul Arena bucatarilor’ nu este o productie Protv, ci o emisiune creata/finantata de Selgros, difuzata cu multi ani in urma la Kanal D si apoi la Protv.

Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienta extraordinara, formatul in sine fiind unul curat, neconditionat de publicitate, unic pe piata romaneasca.

Nu am crezut ca un medic nutritionist poate sa-si gaseasca locul intr-o bucatarie si sa completeze intr-un mod pozitiv preparatele culinare de exceptie care se gateau acolo. Insa reteta’ s-a dovedit a fi o reusita!

Am facut o echipa frumoasa cu Liviu Preda, a carui prezenta mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit randul meu sa va multumesc ca ne-ati fost alaturi si sa va spun la revedere, cu speranta ca ne vom revedea cu alte ocazii/ in alte emisiuni, cel putin la fel de interesante. Iar Arenei bucatarilor’ ii doresc succes, oricare ar fi formula in care va continua, scria medicul nutritionist atunci.

Citeste si articolul :   Noi detalii din dosarul lui Alex Bodi. Giani Kirita ar fi participat si la un santaj.

Din 2008, Mihaela Bilic este medic primar in specialitatea diabet, nutritie si boli metabolice.

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciati si cautati nutritionisti din tara. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, in anul 1996. Si-a efectuat rezidentiatul in Sectia de Diabet si Boli de Nutritie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, devenind medic specialist in 2002. Dupa sase ani, in 2008, Mihaela Bilic a devenit medic primar in specialitatea diabet, nutritie si boli metabolice.

In continuare, Mihaela Bilic si-a aprofundat studiile si a efectuat un master in psihonutritie la Paris, in 2013. Astfel, ea s-a axat pe studierea modului in care nutritia si neurobiochimia ne afecteaza emotiile si comportamentul fata de alimente. Totodata, Mihaela Bilic este autoarea unor carti de nutritie bine primite de public. In 2007 a publicat „Traiesc, deci ma abtin”, iar patru ani mai tarziu – „Sanatatea are gust”, o carte de nutritie dedicata intregii familii.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.