Pe langa garzile ei obisnuite, Corina Elena Badea, s-a inscris ca voluntar la sectia de Boli Infectioase, cea mai periculoasa in aceasta perioada

Corina Elena Badea este compozitoare, pianista, chitarista, solista si pictorita. In egala masura este medic primar, sef de sectie la Spitalul Judetean din Tulcea. Pe langa garzile ei obisnuite, s-a inscris ca voluntar la sectia de Boli Infectioase, cea mai periculoasa in aceasta perioada.

In aceste zile, cand medicii lupta impotriva Covid-19, exista multi oameni dedicati meseriei, dar care au si alte pasiuni. De exemplu, Corina Elena Badea (50 de ani) este medic primar, sef de sectie la Spitalul Judetean din Tulcea, fiind zi de zi la munca, in linia intai. „Am invatat din nepregatirea altora. Insa la noi la spital s-au stabilit niste protocoale pe care le respectam ca sa nu fim afectati. Momentan la noi este bine, nu lipsesc echipamentele, spitalul nu e contaminat, nu ne plangem.

Probabil ca vom fi distribuiti de colo colo si sunt oricand gata sa plec in Italia daca sunt solicitata sau la alte spitale unde este nevoie. Noi ne sprijinim pacientii, momentan vorbim cu cei cu probleme usoare la telefon. Regulile se schimba mereu, dar mie nu imi e frica. Nu putem lasa oamenii asa, suntem medici. Sunt cazuri si aici, noi suntem spital NonCovidSuport. Suspectii se izoleaza si nu mergem des acolo. Nu au fost probleme pana acum. Chiar inainte am venit din garda, m-am schimbat, m-am spalat pe maini si am facut dus. Sa stiti ca nu e prima oara cand e epidemie. E ceva normal”, ne-a povestit solista de muzica armaneasca.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: "Nimeni nu este obligat sa se vaccineze. Si ceea ce este important, este ca oamenii sa cunoasca adevarul despre vaccin"

Citeste continuarea pe click.ro

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.