Cum arata presedintele Klaus Iohannis in tinerete. Fotografia care a facut inconjurul Romaniei

Cu ocazia zilei de 1 iunie, ziua internationala a copilului, pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a fost postat o fotografie cu el din tinerete.

Fotografia a fost realizata atunci cand Klaus Iohannis avea varsta de 17 ani.

Postarea a devenit imediat virala si a strans peste 60.000 de likeuri si peste 4000 de comentarii.

Publicitate

“Sanatate multa domnule Presedinte. Si sa nu uitati si de alocatiile copiilor. De educatia unde lipseste in anumite defavorizate ale Romaniei. Si copii care merg la culcare flamanzi.

Publicitate

La multi ani sanatosi tuturor copiilor 👶👶❤️!!! DOMNUL Presedinte anii trec in functia care o aveti dar intrebarea mea este viitorul copiilor din tara Romaneasca este foarte importanta ganditi-va la ei ca detineti frau acestei tari tot ce se poate face pentru aceasta tara si copiii ei sunteti responsabil

Ati fost un fecior foarte frumos ! Frumos sunteti si acum , va apreciez, va ador.! Succes in continuare, sunteti o persoana puternica si un bun conducator !
Respect domnule presedinte Iohanis !”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti.

Citeste si articolul :   Premierul Citu a dat cea mai buna veste

La 16 noiembrie 2016, presedintele Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii prin care este modificat Codul muncii prin declararea zilei de 1 iunie – Ziua Copilului ca sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Astfel, din 2017, ziua de 1 iunie este nelucratoare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.