Gigi Becali, prins fara declaratie afara. Ce au declarat politistii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost oprit sambata de un echipaj de politie pentru a i se verifica declaratia prin care poate parasi locuinta in timpul starii de urgenta.

Gigi Becali a povestit cum a decurs intalnirea cu ofiterii Ministerului Afacerilor Interne. Latifundiarul din Pipera a recunoscut ca nu avea in posesie o astfel de declaratie.

Gigi Becali: „Cum sa ma intrebe pe mine unde ma duc?”
„Da, m-au oprit si pe mine sa ma verifice. Mi-au cerut declaratia. Nu aveam nicio declaratie. Pai, ce-i aia. Ce sa fac? Eu fac declaratie pentru mine? Sa-mi semnez singur?

Publicitate

Eu sunt patron, angajator, eu nu ma duc la munca. Eu ies sa fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru masti, ajut spitale, ajut biserici. Eu ma duc sa fac voluntariat pe vreme de criza.

Publicitate

Voluntariat pe banii mei. Cum sa ii spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii ma cunosc, ma saluta, ma respecta, ma felicita pentru ceea ce fac si gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3, citat de Gsp.ro, potrivit radiosimplu.ro.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.