Coronavirus Romania, 13 aprilie. Bilantul oficial anuntat de autoritati

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat luni ca 333 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in Romania, numarul total al persoanelor infectate ajungand la 6.633.

Potrivit GCS, pana luni au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, dintre care 914 au fost declarate vindecate si externate.

Cele mai multe cazuri, 1.731, sunt inregistrate in judetul Suceava.

GCS a mai anuntat ca, pana acum, 318 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

Publicitate

La ATI, in acest moment, sunt internati 231 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 24.020 de persoane. Alte 71.293 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 67.204 de teste.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.