Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade

Horoscop  2 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat la stirileprotv principalele previziuni astrale. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

O sa va alaturati unui grup ca sa faceti miscare, ori poate aveti ceva de spus in public, in cadrul unui eveniment. Au ramas cateva aspecte neclare pe care-ar trebui sa le lamuriti, totusi cu cineva care vrea sa fiti impreuna. Si sa fiti si fericiti.

TAUR

Publicitate

Poate alegeti o varianta de relaxare daca va simtiti epuizati, va duceti la spa, la masaj, la tuns, la cosmetica. Familia va acapareaza cu totul si o sa petreceti timp de calitate impreuna, si cu ceva prieteni in jur, daca va face placere si nu sunteti prea obositi.

GEMENI

Cineva pe care trebuia mai demult sa-l intalniti apare, in sfarsit si surpriza sa fie una de proportii. O sa va respectati promisiunile facute copiilor si-i duceti in parc, la film, la jocurile preferate, ca sa se bucure de timpul liber si poate e o zi de nastere de sarbatorit.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Astrele anunta castiguri mari

RAC

Sufleteste, promite sa va fie si mai bine daca o sa dati dovada de sinceritate in relatia de cuplu – sa spuneti ce va deranjeaza. Se pare c-o sa cheltuiti putin peste estimarile voastre, dar o sa le aduceti zambetul pe buze unor oameni care nu prea sunt impacati cu ce li se-ntampla de o vreme.

LEU

Poate lansati o idee de afaceri sa vedeti cu cine-ati putea colabora si de saptamana viitoare treceti la fapte. Oameni cu care nu v-ati mai vazut de mult va cauta si o sa va faceti timp, macar doua, trei ore sa va vedeti la o cafea, sa aflati ce-o mai fi facut fiecare.

FECIOARA

O sa-i adunati in jurul vostru pe cei din familia largita c-o sa va sfatuiti in privinta unor evenimente din toamna asta. O sa va socotiti banii sa stiti daca v-ajung pentru o iesire la plimbare, intr-o statiune de agrement, sau o sa dati o raita prin parc, mai prindeti un targ traditional pe-acolo.

BALANTA

Se poate sa aiba loc acea intalnire amanata in repetate randuri si poate viata voastra sentimentala o sa fie inseninata. O sa va ocupati si de casa si de voi, c-ati ramas restantieri la ambele capitole si trebuie sa recuperati daca tot aveti timp liber.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: De ce nu iti gasesti sufletul-pereche.

SCORPION

Poate le-ati ramas datori unor prieteni cu o iesire in oras, poate chiar mai departe de casa si plecati intr-o excursie. Se pare c-o sa luati parte la un eveniment festiv, si care chiar daca va fi in cadru restrans, tot o sa fie frumos si-o sa va simtiti foarte bine.

SAGETATOR
Cineva insista sa va-ntalniti, dar nu pareti pregatiti pentru un tir de intrebari, asa ca poate lasati pe maine rendez-vous-ul. E posibil sa alegeti o alta destinatie, c-au intervenit niste modificari in programul de week-end si nu mai pot nici unii dintre prieteni sa va-nsoteasca.

CAPRICORN

Poate e o nunta in familie sau niste prieteni se casatoresc si o sa fie si cu cheltuiala si cu distractie. Se poate sa puneti umarul, serios la un eveniment festiv si sa faceti tot ce depinde de voi ca sa iasa frumos si sa fie toata lumea multumita!

VARSATOR

E posibil sa prindeti din zbor o oferta de afaceri si o sa va ganditi la ea ca sa vedeti cum sa profitati la maximum de toate avantajele. O iesire la plimbare o sa dea refresh relatiei sentimentale, iar pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la a doua vedere, ca la prima n-a fost niciun declic.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2024. Se anunta noi provocari si oprtunitati pentru cateva zodii

PESTI

Poate lasati toate treburile pe altadata si plecati intr-o excursie sa va clatiti retina. O sa va ocupati si de treburile gospodaresti, dar poate chemati si un frate, o sora la cafea, sa mai stati la povesti c-aveti nevoie de un respiro, daca nu iesiti pe nicaieri.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.