Viorica de la Clejani, internata in spital cu COVID. Primul mesaj de pe patul de spital: “Va rog si pe voi sa procedati la fel”

Viorica de la Clejani este internata in spital cu COVID-19. Cunoscuta cantareata s-a infectat si ea cu noul coronavirus, iar medicii si familia au decis internarea ei de urgenta la “Matei Bals”.

Starea ei de sanatate este stabila, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Viorica de la Clejani in varsta de 48 de ani se afla internata in spital de o saptamana.

Viorica de la Clejani, mesaj de pe patul de spital

Potrivit presei, Viorica de la Clejani nu s-a vaccinat anti-COVID-19, dar, dupa cum a afirmat chiar ea pe internet, starea ei de sanatate este una buna.

„Dragii nostri prieteni, va multumesc pentru grija pe care mi-o purtati! Sa va tina Dumnezeu sanatosi! Sunt bine, am o forma usoara, Slava Domnului, iar medicii sunt de parere ca ma voi recupera rapid. Ii multumesc lui Dumnezeu, Ionita si copiii nostri sunt sanatosi. Ca orice om civilizat si constient de pericol, m-am prezentat urgent la spital inca de la primele simptome, am luat boala din pripa si parcursul este unul optimist!

Va rog si pe voi sa procedati la fel, sa mergeti cu toata increderea si sa solicitati ajutor medical in timp util! Tin sa multumesc medicilor de la Institutul Matei Bals care ma monitorizeaza, sunt profesionisti adevarati si oameni de suflet. Respect! Avand in vedere ca starea mea de sanatate evolueaza spre bine, dupa o scurta perioada de recuperare, ne vom revedea sanatosi si voiosi, la evenimente! Pana atunci, sa va tina Dumnezeu in paza Lui si sa va dea sanatate si o vaca buna cu lapte! Cu prietenie si gand bun, aceeasi Viorica de la Clejani”, a scris Viorica de la Clejani pe instastory, dupa ce a facut COVID-19 si a ajuns de urgenta la spital.

Citeste si articolul :   Romania, tot mai aproape de noi masuri restrictive. Bilant ingrijorator. Anuntul autoritatilor

Tot la Institutul Matei Bals mai este internata si artista Elena Merisoreanu, tot cu COVID.

Elena Merisoreanu, primele declarati. A vorbit si despre Viorica de la Clejani

“M-am internat de aseara. Nu sunt in stare grava, sunt la salon, nu la Terapie Intensiva. Am crezut ca sunt racita, dar dupa ce am ramas fara gust si miros mi-am dat seama ca e posibil sa am Covid.

Sunt pe tratament si perfuzii. Nu stiu cat voi mai ramane in spital, aveam concerte dar sanatatea e mai importanta. Inainte de vaccin nu am mai avut Covid. Am umblat pe la evenimente, cantari, concerte, nu stiu de unde l-am luat.

Din ce am inteles, si Vorica de la Clejani e internata tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult”, a declarat Elena Merisoreanu pentru Playtech.ro.

Autor