4 alimente care ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism

Purificarea corpului tau este o prioritate. Pentru a face acest lucru, este important sa beti multa apa, deoarece acest fluid reprezinta 70% din constitutia corpului uman. Deoarece uneori este dificil pentru unii oameni sa bea multa apa, adaugarea de aditivi la aceasta ii va ajuta probabil sa bea mai mult.

1- Lamaie

Lamaia este ingredientul care produce cele mai puternice bauturi detoxifiante. Doar o ceasca de apa calduta de lamaie dimineata iti detoxifica si alcalinizeaza corpul. Lamaia este, de asemenea, ingredientul perfect pentru a-ti curata ficatul. De exemplu, puteti turna apa intr-o cana , apoi taiati felii subtiri de lamaie si adaugati in apa. De asemenea, puteti stoarce o lamaie proaspata, apoi turnati sucul in apa.

Publicitate

2- Ghimbir

Ghimbirul este una dintre cele mai sanatoase plante. Consumul sau genereaza numeroase beneficii pentru sanatate pentru corpul dumneavoastra. Acest lucru se datoreaza faptului ca ghimbirul ajuta digestia, elimina toxinele si va mentine rata metabolismului, pe langa faptul ca va relaxeaza si va ridica starea de spirit. Pentru a face acest lucru, adaugati o lingurita de ghimbir proaspat, ras la o cana de apa fierbinte. .

Citeste si articolul :   Migdalele ajuta la scaderea colesterolului

3- Castravete

Castravetele este un aliment diuretic care, ajuta la detoxifierea rinichilor. Are si proprietati antiinflamatorii. O combinatie de apa si castraveti va ajuta sa va mentineti corpul hidratat. Adaugati doar cateva felii de castravete la o cana de apa, apoi beti lichidul.

Publicitate

4- Menta

Menta inmoaie apa. Acesta este un supliment extraordinar pentru ameliorarea oricarui disconfort pe care stomacul il poate simti, pe langa facilitarea digestiei. De exemplu, puteti adauga o lingurita de frunze de menta macinate fin intr-un pahar cu apa si apoi sa o beti.

Publicitate

Autor