Liviu Dragnea traieste din banii iubitei: “Cu ce castiga Irina. Ma mai ajuta copiii”

Liviu Dragnea a ajuns sa lucreze la firma fiului sau, Stefan. Din salariu incaseaza doar o treime, restul e sub sechestru. In ultimele perioada, presa politica din Romania a scris despre presupusele sume pe care le are Liviu Dragnea in cont, dar si despre salariul pe care acesta l-ar incasa lunar.

Fostul presedinte PSD sa declarat la Realitatea ca nu a mers niciodata in vacante exotice si ca banii pe care ii are in cont i-a castigat inainte de a intra in politica.

„Veste proasta pentru unii: eu nu am fost in Bali niciodata, nu am fost in Republica Dominicana, nu am fost in Punta Cana, nu am fost nici in Bora Bora. Nu am fost nicaieri pe bani publici intr-o vacanta cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge in vacanta. Eu am hotelul de la Turnu Magurele, un apartament la Turnu Magurele, teren intravilan, ala pe care sta hotelul. Eu nu am fost toata viata bugetar. In 1990, am fost prima initiativa privata din jumatatea de sud a Romaniei, asociatie cu scop lucrativ.

Citeste si articolul :   Un cunoscut medic roman avertizeaza asupra suplimentelor alimentare promovate de TV: "De cand am devenit atat de idioti?"

In 1996, cand eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante, intre care cel mai mare din judet, doua centre en gros, trei magazine. Aveam, de asemenea, in 1996, terenuri intravilane, aveam cladiri. Traiesc din doua treimi din salariu, pentru ca o treime este pus sechestru de la DNA. Nu castig foarte mult, dar cu ce castiga Irina ca salariu, cu ce castig si eu, cu ce ma ajuta copiii, nu mor de foame”, a marturisit Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a anuntat cum se numeste noul partid infintat cu Codrin Stefanescu.

„Am avut o discutie cu Codrin Stefanescu (…). Mi-a zis ca simte nevoia sa sprijine aparitia unui nou partid care sa nu mai fie macinat de compromisuri interne, de oameni care nu au curaj, de acoperiti, de infiltrati, de tot felul de interese impletite care (…) distrug un partid sau il lasa acolo unde trebuie sa fie – 20%. (…) Am zis ca sunt de acord si il voi sprijini cu tot ce stiu eu, cu toata experienta mea politica, administrativa, economica, sa se intample acest partid.

Citeste si articolul :   Liviu Dragnea, scrisoare dura catre Marcel Ciolacu: ”Sunteti tradatori dovediti. Sa va fie frica!”

Am gasit mai multi prieteni de-ai lui, patru oameni obisnuiti, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori (…), Codrin neimplicandu-se de la inceput in documente pentru a nu risca ca undeva, pe parcursul procedurilor, sa se blocheze (…) infiintarea partidului. Partidul s-a infiintat – se numeste Alianta pentru Patrie. (…) E un partid la inceput. S-a nascut din lacrimi, deznadejde si din suferinta. A noastra, a tuturor. Dar si din speranta ca inca se mai poate recupera Romania”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit agerpres.ro.

„Principalul obiectiv al acestui partid il reprezinta bunastarea romanilor si este animat de patriotism economic. Nu este un partid nationalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotriva”, a mai spus Liviu Dragnea.

„Unii spun ca eu nu am voie sa ocup vreo functie intr-un partid. Eu pentru partidul asta voi face foarte multe lucruri”, a conchis Liviu Dragnea.

Autor