Neti Sandu, horoscopul zilei. Zodiile care incep un nou capitol

Horoscop 16 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta principalele previziuni astrale. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

E cineva tanar care imprumuta o idee, o strategie ca sa aiba succes, poate fi cineva sub indrumarea voastra. Se poate sa va intelegeti mult mai bine cu angajatorii, cu sefii, poate o sa aveti un proiect care sa va readuca in centrul atentiei si o sa aveti, cu totii, de castigat.

TAUR

E cineva care vrea sa va vedeti ca sa va recalibrati relatia care cam obosise si o s-o revitalizati. Va dedicati unei activitati in care puneti creativitatea pe primul plan si o sa va alaturati unui grup, poate, ca sa va sporiti sansele de succes.

GEMENI

E un proiect pe care vi-l propun niste oameni de afaceri si o sa gasiti puncte comune, incat sa acceptati. Pare sa fie o perioada banoasa pentru voi si o sa va luati diverse lucruri pentru casa, pentru copii si n-o sa va refuzati nici voua unele mici placeri.

RAC

Poate reconditionati niste piese de mobilier, luati altele noi in loc si o sa creati un alt confort acasa. Vi se cere ajutorul, cei apropiati au nevoie de suport moral, material si n-o sa-i lasati la greu, o sa le puneti la dispozitie ce au nevoie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 septembrie 2022. Incepe o noua etapa in viata Leului

LEU

O sa primiti un accept la o scoala, pentru voi sau pentru copii, sau sa va mutati in alta sectiune. Poate incepeti scoala, reactualizati si actele fara de care nu puteti intra pe nicaieri, nu va puteti deplasa, permise, carduri, abonamente.

FECIOARA

Se poate sa va ganditi la o afacere de familie si sa va dozati eforturile ca sa reusiti, sa fiti proprii vostri stapani. Poate va gasiti ceva de lucru in particular si o sa va bucurati de acel surplus financiar care sa va faca viata mai usoara si sa aveti lejeritate in miscare.

BALANTA

Vin bani de undeva, poate pentru ca ati valorificat niste produse, ati vandut o masina, sau o casa, si puneti banii la pastrare. Aveti energie, va dati tot interesul sa lansati la apa un proiect care sa va propulseze in cariera ca e momentul sa faceti un autopromo.

SCORPION

Bine-ar fi sa vedeti ce se intampla cu sanatatea, ce trebuie corectat cu medicamente sau poate ca functionati ceas! Vin vremuri ceva mai bune pentru voi, mai scapati de frustrari si o sa dati drumul initiativelor ca sa stie lumea ce-ati mai conceput, ca oamenii au asteptari mari de la voi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 septembrie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

SAGETATOR

Vine un rest de bani de undeva si o sa iesiti cu prietenii la o cafea, ca aveti de pus niste lucruri la punct. E un reviriment in sfera profesionala si poate luati mai multi bani, un premiu, ceva o sa fie de bun augur, cu promisiuni de si mai bine.

CAPRICORN

O sa rulati si voi niste bani ca sa va luati cateva din lucururile dupa care tanjiti, ca ati tot asteptat sa le vina si lor randul. Poate va descoperiti o noua pasiune, va inscrieti la niste cursuri si o sa imbinati teoria cu practica, dupa care o sa va puteti castiga o paine asa.

VARSATOR

Va cheama cineva din alt oras si daca va e la indemana dati o fuga pana acolo cand o sa aveti liber, maine, poimaine. Se pare ca o sa faceti rost de niste bani si va faceti planuri pentru maine sa plecati pe undeva ca sa va bucurati de timpul liber, sa va distrati cumva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 februarie 2021. Sagetatorul trebuie sa acorde atentie lucrurilor mici

PESTI

V-ati putea croi drum pe la niste rude care va asteapta mai demult sa le faceti o vizita si o sa va prinda bine sufleteste, o sa vedeti. Poate profitati de un prilej, oricat de mic, sa le cereti sefilor o invoire, un surplus salarial, alt beneficiu, pentru ca simtiti ca e un moment prielnic.

Autor