Astrologii au facut anuntul! Ce zodii vor avea noroc inainte de sfarsitul lunii septembrie

Ultimele zile ale lunii septembrie ar putea aduce noroc la trei zodii in special. Acestia din urma vor profita de energia astrala din aceasta perioada pentru a profita de mari oportunitati. Noi romante, proiecte de succes si intrari semnificative de numerar se profileaza.

Capricorn

Sfarsitul lunii septembrie promite sa fie rodnic pentru zodia Capricornului. Norocul il insoteste in special la nivel profesional. Riguros si hotarat, totul merge in directia lui fara mare dificultate. Inainte de sfarsitul lunii, acest semn de Pamant va putea sa-si asume o noua responsabilitate in cadrul companiei. Datorita ideilor sale inovatoare, va avea puterea si curajul sa-si desfasoare toate actiunile prioritare.

Va avansa astfel multe proiecte si va primi toate resursele umane si materiale pentru a realiza acest lucru. Intr-un climat de incredere si seninatate, el va comunica colegilor sau angajatilor procedura de urmat pozitionandu-se ca un adevarat lider. In dragoste, Venus vindeca legaturile si ofera oportunitati de a pune ordine in viata ta de cuplu. El va putea astfel beneficia de acest climatul cald din familie. Necasatorit, Capricornul, fermecator si atent, ar putea intalni dragostea la locul de munca.

Varsator

Al doilea semn norocos al zodiacului este Varsatorul. Va lansa astfel o noua provocare si asta e bine pentru ca va avea noroc in aceasta ultimele zile din septembrie. Odata cu alianta celor trei planete Mercur, Marte si Jupiter, acest semn de Aer reuseste sa-si evidentieze talentele de vorbitor in timpul unei intalniri de lucru sau a unei intalniri de afaceri. El iese astfel in evidenta fata de superiorii si colegii sai. In plus, prezenta unei persoane influente in aceasta zi ii va fi de mare ajutor. Acest lucru il va ajuta sa avanseza rapid in cariera. De asemenea, poate conta pe Soarele din Balanta pentru a-l face sa progreseze rapid. Datorita unei agende solide, isi va indeplini toate sarcinile cu brio, ceea ce va compensa micile suparari intalnite la nivel sentimental.

Pesti

Faptul ca si-a reprimat sentimentele de la inceputul lunii septembrie nu a impiedicat zodia Pesti sa intoarca pagina trecutului in aceste zile ale lunii septembrie. Acest semn de apa dezvolta o dorinta brusca de a-si reconstrui viata de cuplu. Incepand cu 28 septembrie, este posibil ca Pestii sa intalneasca perla rara si sa se angajeze din nou pe termen lung. In cuplu, un compromis ajunge sa fie gasit cu persoana iubita inainte de sfarsitul lunii.La nivel profesional, Pestii vor incerca si sa puna la punct noi proceduri la locul de munca pentru a relansa un proiect care a fost tinut in asteptare. Soarele in Balanta il sprijina sa negocieze noi contracte dar si sa discute cu seful lui despre marirea salariului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.