Horoscop zilnic, 9 septembrie 2020. Ziua schimbarilor pentru Sagetator

Berbec

Datorita ingeniozitatii si perseverentei tale, ceva important este pe cale sa soseasca. Astazi vei fi deosebit de ingenios si original, partea si mai buna este ca stii cand sa te opresti, astfel incat sa nu te extenuezi. Comunicarea cu tinerii si copiii este utila astazi. Le puteti impartasi sfaturi de viata care le vor fi de ajutor.

Taur

Discutia cu prietenii si chiar cu strainii in aceasta zi poate fi destul de productiva. Cu cat comunicati mai mult, cu atat aflati mai multe informatii utile. Este posibil sa schimbati locul de munca, nu trebuie sa va fie teama de noile schimbari, or sa va aduca multe beneficii.

Gemeni

Nu credeti tot ceea ce vi se spune. Evitati discutiile inactive, barfele si certurile in aceasta zi. De asemenea, aveti grija la alcool si medicamente, luate impreuna nu va pot face decat rau.

Rac

Astazi poate aparea o situatie karmica in care tu insuti esti de vina. Poate ca acest lucru se aplica relatiei tale cu sexul opus. Daca nu iti reconsideri opiniile, relatia si sanatatea ta pot avea de suferit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 aprilie 2021. Gemenii au o perioada buna pentru domeniul profesional

Leu

Astazi, ar trebui sa va abtineti de la cheltuieli bruste si ar trebui sa aruncati o privire mai atenta la propunerile originale de la locul de munca. Nu va lasati doborati la primul obstacol. Ca sa ajungeti in varful piramidei este nevoie de rabdare si multa munca.

Fecioara

Aceasta este o zi minunata pentru ingrijirea parului, cumparaturi de haine elegante. Poate ca va aparea in viata ta cineva cu care ai pierdut contactul de multa vreme, iar acest lucru te va multumi. Puteti conta pe sprijinul prietenilor si colegilor.

Balanta

Calatoria este periculoasa pentru tine in aceasta zi. Astazi nu este de dorit sa vizitati zonele de conflict, in special cele profesionale. Evitati sa oferiti prea multa energie pe lucruri inutile, veti avea nevoie de toate puterile pentru a trece de ziua de azi fara probleme. Conflictele intre sexe sunt posibile.

Scorpion

Nu insista acolo unde este clar ca nu se poate. Acest lucru ii va nemultumi pe superiori. Te straduiesti sa imbunatatesti ceva sau sa privesti problema intr-un mod nou, dar te confrunti cu neintelegeri si obstacole. Relaxati-va, inca nu a sosit timpul pentru asta.

Citeste si articolul :   Luna martie aduce fericire si noroc celor 4 zodii: vine o suma neasteptata de bani

Sagetator

Numai bunatatea si rugaciunea pot atenua situatia din aceasta zi. Tensiunea este vizibila in toate zonele. Nu ar trebui sa incepeti o afacere noua si este mai bine sa evitati comunicarea cu colegii la locul de munca. Ziua transformarii, in care este bine sa scapi de obiceiurile proaste si de lucrurile vechi inutile.

Capricorn

Asprimea si nervozitatea va pot distruge relatiile cu ceilalti si chiar pot duce la o despartire. O cearta poate duce la dureri de cap. Fii atent la comportamnetul tau astazi. S-ar putea sa spui cuvinte pe care mai tarziu le vei regreta.

Varsator

O zi minunata pentru activitati ce tin de ingrijirea corpului. Astazi, pielea, hainele si casa ta au nevoie de ingrijire. Intuitia va fi ascutita, ascultati sfaturile ei. O zi buna pentru noi cumparaturi.

Pesti

Fii atent cu sentimentele altora – astazi esti plin de resentimente. In progres catre obiectivul tau, nu uita de relaxare si de simtul proportional. Ajutorul rudelor este posibil.

Citeste si articolul :   Exclusiv! Marele Horoscop al lunii Martie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Autor