Horoscop zilnic, 10 septembrie 2020. Scorpionul trece printr-o criza financiara

BERBEC

Astazi, este important ca Berbecul sa nu se clatine de la o extrema la alta, ci sa adere la masura. Aceasta afirmatie se aplica muncii, jocului, mancarii si relatiilor. In cazurile in care trebuie sa faceti o alegere si aveti putine informatii, mizati-va pe intuitie. Intarzierea deciziei va fi mai rea decat a face o alegere gresita, deoarece daca se intampla ceva, va puteti regla cu usurinta cursul, altfel ocazia va fi ratata.

TAUR

Taurul poate incepe sa se simta obosit de independenta si libertatea sa. Este bine cand esti liber sa faci orice vrei. Dar dorul dupa o relatie iti va anula libertatea si vei privi din ce in ce mai mult catre prietenele si prietenii fericiti casatoriti. Vei dori sa ai langa tine o persoana apropiata, pe care sa te poti baza in momente dificile, iar astazi este destul de propice cautarii sale. Prietenii, munca si hobby-urile vor deveni surse de noi cunostinte, si mai ales cei disperati se pot inregistra pe un site de intalniri.

GEMENI

Ziua va fi marcata de realizari in materie de munca. Proiectele dvs. vor da primele rezultate pozitive, care vor arata ca va deplasati in directia corecta. Acesta este un stimulent pentru a dubla eforturile de a profita de vremuri favorabile. Daca exista unul care nu reuseste printre proiectele dvs., inchideti-l acum inainte ca acesta sa devina o cauza a epuizarii resurselor si a esecului. Pe fundalul succesului in munca si afaceri, relatiile cu colegii se pot deteriora.

RAC

Racul poate continua sa fie presat de rude astazi. Vorbeste in finantele tale. Rudele solicita de la dvs. sa incepeti sa castigati mai mult si sa „legati” proiecte pentru suflet, care nu aduc bani si uneori necesita investitii semnificative din bugetul familiei. Nu conduce conversatia la o cearta. Daca aveti ceva de spus si va simtiti bine, spuneti-l si nu renuntati. In acelasi timp, analizeaza-te, chiar te multumesti cu „firimituri” cand ai putea castiga mai mult?

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2023. Trei zodii sunt protejate

LEU

Activitatea de afaceri va va permite sa faceti progrese semnificative in munca si in proiectele dvs. personale. Daca ati ales vectorul de directie corect, atunci implinirea unei dorinte indelungate va fi la distanta. Si numai determinarea va va permite sa obtineti ceea ce doriti astazi. Orice lasitate aflata la un pas de linia de sosire va fi considerata de Soarta ca o tradare a idealurilor sale si ca o pedeapsa te va lipsi de o sansa. Sentimentele tale de iubire iti pot intoarce mult capul. Va trebui sa apelezi la logica pentru a te ajuta sa vezi cum te trateaza cu adevarat partenerul tau.

FECIOARA

Negocierile cu partenerii si colegii vor duce la succes. Norocos in afaceri. Ideile tale sunt proaspete si solicitate, iar nisa este complet gratuita pentru moment. Inca nu exista concurenta, asa ca, in masura in care puteti procesa cereri, veti castiga atat de multi bani. Profitul rezultat nu trebuie pus in circulatie in totalitate, asigurati-va ca alocati bani pentru nevoile familiei si cheltuielile personale. Se asteapta o conversatie dureroasa cu un prieten sau partener, urmata de o defalcare completa.

BALANTA

Balanta poate folosi pe deplin ziua de astazi pentru relaxare. De multe ori nu reusesti sa iti dedici intreaga zi tie, dar acum esti atat de norocos, incat iti poti planifica in siguranta activitatile preferate si poti face o intalnire cu prietenii sau cei dragi. Odihna poate fi – activa sau acasa, buna dispozitie si relaxare completa sunt garantate in orice caz. Din partea fostilor parteneri cu care s-au mentinut relatii bune, poate veni o propunere de afaceri buna. Luati-o in considerare, poate duce la o afacere interesanta cu un profit bun.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 noiembrie 2021. Zi buna pentru tranzactii financiare

SCORPION

In sfera monetara, s-ar putea sa apara o criza. Daca va grabiti in timp si, in cursul noilor informatii, analizati sursa stocarii si cresterii banilor, veti putea reactiona mai repede decat piata si astfel sa economisiti. In problemele care necesita cunostinte speciale – juridice, medicale sau altele, asigurati-va ca gasiti un specialist care va va sfatui. La locul de munca, concentreaza-te pe ceea ce faci. Nu va implicati in jocuri „sub acoperire”, deoarece acestea se vor termina prost pentru toti participantii.

SAGETATOR

Starea de spirit a Scorpionului va fi slaba din cauza problemelor personale recente, asa ca ar trebui folosite toate sansele de a iesi din gaura. Daca prietenii te suna in afara orasului, nu te lasa descurajat de afaceri.  O plimbare prietenoasa va va face bine, starea voastra de spirit se va imbunatati si veti dori sa mergeti mai departe. Doar cu o noua relatie merita sa astepti pana cand vei uita in cele din urma persoana care ti-a frant inima. Acest lucru trebuie facut mai repede, pentru ca in curand va incerca sa va contacteze si, pana in acest moment, va fi mai bine daca sentimentele dvs. s-au racit complet.

CAPRICORN

Nu conta pe faptul ca noii cunoscuti, oricat de luminosi si promitatori ar fi, se vor transforma intr-o relatie de dragoste. Nu miroase a romantism, vi se va oferi imediat o zona de prieteni si ar fi o greseala sa insistati pe altceva. Ar trebui sa va concentrati mai mult pe resursele dvs., care includ munca, sportul, hobby-urile. Seara ar trebui petrecuta in liniste in casa ta. Daca doriti comunicare, lasati-o sa fie o conversatie telefonica sau o corespondenta in retelele sociale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 martie 2022. Scorpionul nu trebuie sa raspunda provocarilor

VARSATOR

La locul de munca, pot incepe sa circule barfe despre persoana ta. Nu asculta pe nimeni, stii ca seful este multumit de munca ta si te apreciaza. Si daca ceva nu merge bine, el o va spune personal. Viata personala poate fi una furtunoasa. Dar, indiferent de modul in care planurile sau simpatiile tale se schimba, nu abandona data planificata. Chiar daca obiectul simpatiei a devenit mai putin interesant pentru dvs., nu ar trebui sa stati acasa. Increderea in sine nu este niciodata inutila.

PESTI

Pestii pot atrage norocul astazi numai cu realism. Nu va creati iluzii, persistenta in care poate duce la ruina vietii. Cu cat esti mai bine constient de pozitia ta, cu atat vei folosi cu succes resursele pe care le ai. Inselaciunea de sine nu a facut inca pe nimeni fericit, amintiti-va acest lucru si infruntati adevarul, oricat de amar ar fi. In cazul dvs., exista sansa de a rezolva totul foarte repede, dar pentru aceasta, asa cum am mentionat deja, trebuie sa priviti lumea cu un aspect „sobru”.

Autor