Horoscop zilnic, 22 septembrie 2020. Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – complimentati-i mai des pe cei dragi. Veti vedea ca relatiile cu ei vor functiona mai bine.

Berbec

Este timpul sa faci lucrurile pe care le-ai amanat pentru mai tarziu. Apucati-va urgent, altfel „mai tarziu” nu veti avea deloc timp. Exista sanse mari ca aceste treburi sa se complice si sa se ingreuneze, de aceea nu trebuie lasate. Seara este posibila o intalnire romantica.

Taur

Publicitate

PentruTaur ziua de azi este impartita in doua jumatati. Dimineata, totul va fi usor pentru dvs., dar beneficiile acestor chestiuni vor fi minime. Dupa-amiaza va fi complet opusul. Multe probleme nerezolvate te vor face sa fii nervos in cautarea unei solutii. Aveti grija la sanatate.

Gemeni

Gemenii sunt ingeniosi, elocventi. Participa la orice discutie. Starea lor emotionala le permite sa fie centrul atentiei. Nu va lasati purtati de  ganduri si de nevoia de a fi intotdeauna in mijlocul lucrurilor. Amintiti-va ca exista si oameni in jurul vostru care vor sa-si exprime punctul de vedere si sa nu fie in permanenta in umbra ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2021. Zi favorabila pentru Sagetator

Rac

Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere. Greselile sunt posibile atat profesional, cat si personal. Renunta la idei noi pentru o vreme. Acum trebuie sa finalizati proiecte vechi, in timp ce incercati sa nu pierdeti mult din finante. Relatiile cu partenerii si persoanele apropiate sunt tensionate.

Leu

Leii de azi sunt puternic influentati de planete. Si din moment ce Venus are acum putere, va avea o influenta corespunzatoare asupra ta. Nu rezista sentimentelor. Incearca doar sa fii sincer. Cateva cuvinte blande si veti vedea un zambet pe chipul persoanei dragi.

Fecioara

Publicitate

Fecioara, astazi ai grija deosebita de sanatatea ta. Ziua nu este tocmai buna. Probabilitate mare de intoxicatie. De asemenea, urmariti-va portofelul. Hotii sunt gata sa va jefuiasca imediat ce va relaxati atentia.

Balanta

Zi propice. Vestea buna pe care ti-o vor spune rudele sau prietenii iti va parea nesemnificativa acum, dar in timp se va dovedi a fi extrem de benefica. Aceasta veste va juca un rol important in afacerile tale si le va ridica la un nou nivel.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV- Horoscop pentru octombrie 2021. Se anunta rasturnari de situatii si schimbari majore

Scorpion

Poate ca unii nativi Scorpioni isi vor pierde slujbele. Dar nu va suparati. Foarte curand veti intalni oameni noi care va vor oferi un proiect complet nou. Nu va speriati si renuntati imediat. Cu doar putin efort, primul profit este in buzunarul tau.

Sagetator

Destinul tau in continuare depinde de decizia pe care o iei astazi. Deci, ganditi-va cu atentie. Incercati sa va comportati astazi cu retinere si educatie. Rudele varstnice vor avea nevoie de ajutorul tau.

Capricorn

Situatia financiara a Capricornilor este intr-o pozitie instabila. Prin urmare, toate deciziile importante ar trebui amanate pentru mai tarziu. Fara companii sau petreceri. Petreceti ziua in liniste si, de preferinta, cu familia.

Varsator

Varsatorii gandesc inainte, ceea ce te va duce cu siguranta la succes. Dar si celelalte calitati ale tale vor juca un rol important. Cum ar fi logica si abilitatile analitice. Ganditi-va cum sa mentineti o pozitie de succes.

Pesti

Pesti, daca intentionati o afacere riscanta, atunci, prin toate mijloacele, asteptati dificultati in calea voastra. Dar nu disperati, veti putea sa le depasiti, pentru ca acum energia voastra de viata este la maxim. Aveti grija, partenerii de afaceri vor incerca sa va deruteze sau sa va insele.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.