Horoscop zilnic, 24 ianuarie 2023. Racul trebuie sa profite de ofertele pe care le primeste

Astrele favorizeaza o sedere placuta inconjurata de cei dragi. Ziua se anunta lunga si poate plina de surprize!

Berbec

Dragostea vine pe neasteptate, tocmai cand nu te astepti. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa-ti petreci ziua fiind cea mai fericita si mai radianta versiune a ta, raspandind vibratii bune precum confetti. Campul magnetic din jurul tau va atrage toti oamenii potriviti in realitate, precum si o experienta nepretuita. Sfat: campul magnetic din jurul tau promite sa atraga oamenii potriviti.

Taur

Publicitate

„Intuitie” este cuvantul tau magic saptamana aceasta. Fii atent la semne si unde te conduc. Noteaza si aceste intalniri intamplatoare. Totul se potriveste, Taur! Totul se dezvolta pentru tine in cel mai neasteptat mod. Ceea ce vrei sa lasi acasa arata ca o capcana a setei cand iesi din casa: scepticismul tau. Cu cat crezi mai mult in magie, cu atat magia va crede mai mult in tine! Sfat: Universul iti trimite o mare de fericire.

Gemeni

Sa vorbim despre obiceiurile tale zilnice. Te odihnesti normal? Cand ai fost ultima data la doctor? Si cel mai important: iti place ce se intampla in jurul tau? Este timpul sa puneti sanatatea si bunastarea in fruntea listei dvs. de prioritati.  Sfat: intre sporturi extreme si relaxare, alege-o pe cea din urma.

Rac

Rac, esti deja destul de epuizat, prioritizeaza timpul. Prioritizeaza ingrijirea ta. Prioritizeaza ceea ce iti aduce bucurie, chiar daca inseamna sa frustrezi cativa oameni in acest proces. Astfel, sanatatea, bunastarea si spiritualitatea vor fi si ele subiecte importante pentru tine in zilele urmatoare. Daca te-ai gandit sa te inscrii la un curs de yoga sau sa participi la o retragere, acum este momentul perfect sa faci asta! Sfat: Raspundeti da la toate ofertele.

Citeste si articolul :   3 zodii vor avea o luna noiembrie minunata: norocul le bate la usa

Leu

Nu conteaza ce spun oamenii. Totul va fi asa cum iti doresti. Nu lasa opiniile altora sa te tina inapoi in niciun fel sau sa te faca sa te indoiesti de calea si scopul tau (chiar daca nu poti sa-ti vezi destinatia de unde stai). Cu cat esti mai dedicat obiectivelor tale, cu atat mai mult vei putea apela la ajutorul si sprijinul unicornilor care iti impartasesc viziunea. Sfat: Ramai fidel obiectivelor tale.

Fecioara

Drumul tau catre libertatea personala incepe in momentul in care incepi sa pui la indoiala naratiunile false cu care ai crescut. Gandeste-te putin la asta inainte de a te intreba: „In ce mod imi limitez propria inaltime?” Este timpul sa scoti straturile de conditionare. Este timpul sa scapi de greutatea asteptarilor nerealiste. Cu cat te exprimi mai mult ca sinele intrupat, cu atat vei atrage mai mult oameni care te vor face sa te simti inaltat si sprijinit. Sfat: este timpul sa va dovediti.

Publicitate

Balanta

Astazi stelele te cheama sa fii mai intelept. Respecta-ti propriile limite si ai grija de tine inainte de a avea grija de ceilalti. Aminteste-ti ca exista oameni in cercul tau exterior care nu au nicio problema sa joace rolul de primitor. Cand vine vorba de chestiuni legate de bani, ti se cere sa fii prudent. Sa amani cheltuieli mari pana ai mai multi bani in banca. Asigurati-va ca sunteti rasplatit pentru eforturile dvs. Sfat: asigura-te ca pretuiesti timpul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2022. Scorpionii intampina dificultati

Scorpion

Poate ca nu vrei sa faci ceea ce se asteapta de la tine. Poate ca nu vrei sa te pui in cutii care nu au fost concepute pentru tine in primul rand. Este timpul sa nu mai actionezi prin aceasta realitate fizica, Scorpion. Universul te sprijina in procesul de desprindere a straturilor false, astfel incat sa poti deveni cea mai autentica versiune a ta. Sfat: Gandeste-te la ceea ce te face fericit.

Sagetator

Astazi stelele va atrag atentia asupra magiei manifestarii care va inconjoara. Capacitatea ta de a face minuni este mult imbunatatita chiar acum, Sagetator. Asa ca foloseste-ti puterea cu intelepciune. Amintiti-va sa va intrebati daca intentia si actiunea voastra vor ridica constiinta colectiva. In acest fel, ti se aminteste si de conexiunea ta cu natura.  Sfat: este timpul sa faci incredibilul!

Capricorn

Astazi vi se cere sa treceti dincolo de limitarile mintii voastre conditionate. Intrebati-va de ce credeti in ceea ce fac ei si daca va sustin cresterea. Aminteste-ti, nu esti aceeasi persoana care ai fost ieri si acesta este cel mai mare dar al tau. Unii dintre voi ar putea, de asemenea, sa experimenteze trezirea magiei. Trezirea darurilor tale spirituale. Ai incredere in ceea ce iti spune intuitia ta in acest moment. Aveti incredere ca, in timp, toate piesele puzzle-ului se vor reuni. Sfat: Treci dincolo de limitele mintii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 iulie 2022. Berbecul este aproape de cel mai mare vis al sau

Varsator

Te entuziasmeaza ceea ce faci, Varsator? Iti ofera un motiv sa sari din pat in fiecare dimineata? Este timpul sa aruncati o privire la panoul de vizualizare si sa va amintiti de ce ati inceput aceasta calatorie. Este timpul sa va realiniati calea si obiectivul si daca va miscati in directia cresterii! Situatia pe frontul dragostei si romantismului arata la fel de promitatoare. Daca simtiti ca aveti o chimie uimitoare cu cineva, acordati-va permisiunea de a explora acel moment. Sfat: totul este despre pasiune si scop.

Pesti

Dragostea nu arata intotdeauna ca in filme. Pesti, sunteti indrumati sa va abandonati notiunile despre bine si rau. Sa renunti la asteptarile nerealiste care te fac sa te simti dezamagit din nou si din nou. Spiritul va ofera sansa de a va distruge barierele, de a va dizolva si de a fuziona cu ceilalti si de a experimenta un nivel mai profund de intimitate. Sfat: Invata sa stingi flacarile conflictului in beneficiul celor dragi.

Publicitate

Autor