Horoscop cu Neti Sandu. Vine momentul fericirii pentru patru zodii

Horoscop 10 septembrie, cu Neti Sandu. Vin vesti de la astrolog. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate rezolva o problema contractuala daca ati cazut deja, la o intelegere cu angajatorul, daca mai amanati – week-end-ul e un bun sfatuitor. Cineva de care v-a fost dor apare si poate va scoate in oras, iar daca se infiripase o relatie sentimentala ea poate avansa, ca e compatibilitate.

TAUR

O noua idila la orizont pentru cei in cautarea perechii de suflet si sa va mearga si bine in relatie. E posibil sa dati de un proiect incitant, la serviciu si care sa va ofere posibilitatea sa cereti o marire de salariu ca va fi contextul de asa natura incat sa va puteti permite.

GEMENI

Poate aflati o veste buna despre cineva din familia largita care va avea un copil si trageti un chef pe cinste! O sa va gasiti ceva de lucru in particular, poate fi un hobby, dar poate fi si o munca de pe urma careia sa faceti rost de bani, macar pe o perioada de cateva luni.

RAC

Poate-i chemati pe la voi pe frati, pe surori c-aveti vreo veste buna de impartasit, la un suc, o cafea. Ati putea pleca intr-o excursie si sa le faceti o bucurie celor mici, c-or sa inceapa scoala si gata cu distractia, e de profitat, acum, cat inca mai sunt in vacanta.

LEU

Ati putea pleca intr-o drumetie, macar, daca nu intr-o excursie, in vacanta, sa va schimbati mood-ul, s-aveti alt vibe. Ati putea urgenta formalitatile de incasat bani, sau sa reactualizati niste acte ca sa puteti intra de luni in linie dreapta cu toate treburile pentru care aveti nevoie de permisiuni.

Publicitate

FECIOARA

Poate vi se mareste salariul, sau vin sume de bani din particular si sa va mai echilibrati, din punct de vedere financiar. E multa treaba de facut, dar se vad si rezultatele, apar si banii, lucurile merg pe banda rulanta la voi si nu e putin lucru.

BALANTA

E posibil sa recuperati niste bani si sa va deplasati spre o zona de agrement ca sa scapati de oboseala. E un moment bun sa va relaxati, poate plecati de azi intr-o excursie si se poate sa fie si un eveniment festiv la care veti ajunge.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 octombrie 2020. Leul trebuie sa se concentreze pe gandurile pozitive

SCORPION

Prezenta cuiva o sa v-aduca o stare de spirit mult mai buna si poate o sa va petreceti week-end-ul impreuna. O sa va-ngrijiti si de voi, gasiti o forma de relaxare, va duceti si la shoping ca sa va-mbunatatiti look-ul, faceti si putin sport, o dieta, dar nu drastica.

SAGETATOR

E o rascolire sufleteasca de dor, sau de parere de rau ca n-ati fost mai toleranti fata de cineva anume.Vi se ofera posibilitatea sa revedeti niste prieteni, sau locuri incarcate de amintiri si o sa dati o fuga pe undeva prin tara, ca sa va-ncarcati bateriile.

CAPRICORN

Se poate sa va faceti singuri reclama ca sa vindeti ce-ati produs, daca n-aveti pe cineva care sa faca lobby pentru voi, ca sa castigati banii. Strangem randurile si poate lucrati cu niste oameni talentati si muncitori la ceva care o sa va aduca bani si relatii de afaceri.

VARSATOR

Poate primiti o invitatie la un spectacol, e un eveniment care sa va aduca si pe voi in centrul atentiei. O sa iesiti in lume, c-aveti nevoie de socializare, sa mai strangeti relatiile cu cei din grupul vostru si sa schimbati idei, sa faceti strategii.

Citeste si articolul :   Luna Plina, noaptea care schimba destinele zodiilor. Horoscop 10 martie 2020

PESTI

E posibil sa-ntalniti la o serata, undeva, la un eveniment monden pe cineva care sa vi se potriveasca, asa, ca fel de a fi. Or sa curga invitatiile de la prieteni, rude, sa va duceti in vizita la ei, posibil si-n alt oras, poate ajungeti pe la munte, ori pe la malul marii.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.