Mihai Voropchievici, cum scapam de energiile negative in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit a Antena 3 despre modul in care putem scapa de energiile negative, in functie de zodie.

Sa aflam ce spune numerologul:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Descarca-te tu de teama asta, concentreaza-te ca tot ce faci sa fie calitativ si atunci tot ce poti sa iti reprosezi dispare. Sa nu mai aiba impresia ca este vinovatul de lucrurile negative care li se intampla.

Publicitate

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este mai introvertit si se incarca, de multe ori, cu temeri, lucruri care pot fi devastatoare pentru ei. Le macina si sunt foarte organizati. Pierde si timp, si nervi. Ei vor trebui sa fie putin mai deschisi cu problemele lor, mai deschisi si cu cei din jur. Sa impartaseaca din probleme cu cei din jur. Daca nu, sa le scrie pe o hartie si sa le arda.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Isi apreciaza singuri ce fac si ce spun. Ei nu cunosc energii negative. Iau totul in ras, la misto. Este omul care face in general numai ce considera el sa faca. E laudabil ca nu se lasa influentat de parerile altora. Daca vor reliefa mereu aptitudinile beneficie si toata voia buna de care dispun, energiile negative nu au cum sa vina peste ei.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Intotdeauna traieste cu frica de ce spune lumea, daca am gresit, daca am facut bine. Sunt foarte multi care au tendinta sa descurajeze un Rac. E foarte vulnerabil si nu se incadreaza in tiparul rautatii altora. Se lasa influentat si de multe ori zice: eu nu pot sa ma incadrez in limitele astea trasate de societate. Ia fii tu mai deschis si seteaza-ti propriile limite. Da-ti silinta sa le duci la bun sfarsit intotdeauna si nu mai tine cont de parerea celorlalti.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop hawaiian. Leii primesc toate darurile vietii. Previziuni pentru toate zodiile

Leu (23 iulie – 22 august)

Placerea lor este aceea de a epata in discutii, a fi in centrul Universului. Cu asta s-a nascut, nu poti sa i-o iei. Genul asta de a acapara discutii, in general, sunt taxate foarte tare de ceilalti. Sunt oameni care nu pot face ce face Leul si atunci ii apuca pizma. Si atunci, sfatul pentru Leu ca sa nu intre intr-o sfera de energii negative: curatenie totala.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Sunt extrem de sensibile, mai sensibile decat Racul, pentru ca orice vorba nepotrivita, nelalocul ei, i-a cutremurat. Si atunci, sfatul pentru Fecioare: tineti-va departe de acei oameni care v-au ofensat o data. O vor face si a doua oara si a treia oara. Exista niste oameni care profita de voi pentru ca sunteti sensibili. Departati-va de astfel de oameni si evitati orice spirit mai agresiv. Intoarceti spatele si vedeti-va de drum.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanta ofera lucruri bune, sare in ajutorul tuturor si chiar atunci cand a ajutat primeste critica, in primul rand, se enerveaza si devine si el la fel de agresiv. Explodeaza si este extrem de daunator pentru sistemul emotional. Se recomanda sa se corecteze singuri ori de cate ori au ocazia. Cand au invatat sa se autocritice, e nemaipomenit.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru luna mai 2020. Racii cauta forta divina, Balantele au parte de belsug. Ce spune numerologul despre toate zodiile

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E mereu, prin felul lui mai putin expansiv, asupriti cu energii negative. Toti il judeca. Scorpionii sunt un pic mai introvertiti si nu vorbesc. Nu stii ce ganduri are un Scorpion. Sa nu intelegem ca ii judecam gresit. Daca tu nu l-ai ofensat, nu iti face niciun rau. Sare in ajutorul tau cand ai nevoie. Ca sa nu intrati ca subiect in discutiile celorlalti, fiti mai prudenti si mai discreti si atunci cand va expuneti si va alegeti eventualii prieteni.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

O fire puternica, de regula ignora toate energiile negative. Are protectie divina si va avea in permanenta. Toate energiile negative din jurul lui sunt evitate, are un scut de protectie. Schimbati un pic gandirea ca toti sunt buni, toti trebuie ajutati.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cele mai neplacute momente pe care le suporta sunt acelea cand cineva le scoate in evidenta defectele. Nu te iarta, te lasa, dar nu te iarta. Nu deranjati Capricornul pentru ca e un om de cursa lunga si daca nu va convin defectele lui, acceptati-le ca nu are foarte multe. Pentru ei, recomandarea este sa nu mai relationeze cu persoanele care vin si le aduc afronturi.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici. Ce nu ai voie sa faci in Vinerea Mare

Varsator (21 ianuarie – 18 Februarie)

Pentru ei toate gandurile sunt daunatoare. Au un stil de a aduna tot ce e prost si negativ de la toata lumea. Altruismul lor, deschiderea catre oameni. Gandurile lor depasesc sfera realitatii. Se complica. Intotdeauna, un Varsator are o cale scurta. Face doi pasi si gaseste rezolvarea. Isi complica existenta. Recomandare simpla si eficienta: nu va mai lasati atat timp liber. Faceti-va un program.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Fac parte integranta din viata lor pentru ca ei sunt cei mai emotionali, cei mai impresionabili, cei mai emotivi. Intotdeauna, orice lucru marunt poate destabiliza un nativ din Pesti. Sunt niste escroci sentimentali, plang, se lamenteaza pana pun gheara pe tine. Iesiti in lume, cautati oameni veseli care sa va dea tonus, uitati-va la o comedie. Rade in cascade, se binedispune singur.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.