Pesti : Horoscop pentru ianuarie 2021

De obicei, linistiti, veti deveni eroii tuturor evenimentelor mai mult sau mai putin vizibile.

De-a lungul lunii ianuarie 2021, vei fi centrul atractiei – toata lumea va avea nevoie de ajutorul tau sau cel putin de prezenta ta.

Imaginati-va ca intreaga luna este o petrecere lunga. Trebuie sa impresionati si sa va mentineti reputatia. Te poti descurca!

Zile de bun augur pentru Pesti in ianuarie 2021:

4, 5, 6, 14, 15, 19, 24, 27, 28.

Publicitate

Zile nefavorabile pentru Pesti in ianuarie 2021:

2, 8, 9, 12, 13, 20, 21, 29, 30.

Cariera si finantele Pestilor in ianuarie 2021

In activitatile lor profesionale din ianuarie 2021, Pestii vor depune eforturi pentru independenta. Vei deveni un model de vointa de sine si neascultare, care, desigur, va provoca surprize si chiar o oarecare nemultumire fata de colegi.

Incercati sa va aparati opinia, fara a afecta interesele altora, altfel cineva va fi jignit de dumneavoastra.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de joi, 10 decembrie 2020. Balantele au parte se succes

Cautati oameni cu aceeasi idee, pentru ca acesti oameni vor deveni sprijinul dvs. principal. Datorita sprijinului lor, veti pune in aplicare ideile dvs. si veti ajunge la intelegere reciproca cu cei de care depinde avansarea in cariera.

Daca sunteti sef, atunci evenimentele din ianuarie 2021 va vor ajuta sa va consolidati autoritatea. Fii atent la subordonatii tai si nu-i judeca prea aspru pentru infractiuni.

Pestii ar trebui sa fie atenti la finantare in ianuarie 2021.

Publicitate

Viata personala a Pestilor in ianuarie 2021

In viata sa personala din ianuarie 2021, pestii singuri ar trebui sa foloseasca toate oportunitatile pentru o noua cunostinta, care este cel mai probabil la inceputul lunii.

Nu stati acasa in acest moment si incercati sa aratati cat mai bine.

Nu judecati aspru o noua cunostinta – altfel s-ar putea sa va fie dor de cineva cu care ati putea trai fericit.

Incearca sa oferi o sansa cuiva care arata interes pentru tine.

Citeste si articolul :   11 beneficii pentru sanatate ale cepei

Incearca sa nu te enervezi. Este mai bine sa-ti ajuti partenerul sa se priveasca din exterior si sa corecteze greselile.

Sanatatea Pestilor in ianuarie 2021

In ceea ce priveste sanatatea, in ianuarie 2021, stelele recomanda Pestilor sa fie atenti – exista o mare probabilitate de ranire.

Evitati sporturile extreme si reduceti stresul.

In ziua lunii noi, 13 ianuarie 2021, incercati sa va folositi energia cu usurinta, deoarece acum rezervele corpului sunt mici.

Luna afecteaza in mod deosebit femeile in acest moment. Sanul, ficatul, vezica biliara vor fi vulnerabile. Pot aparea dureri  ale stomacului si ale intregului sistem digestiv, circulatia sangelui poate fi perturbata .

Orice masura de restaurare, de exemplu, fototerapie, administrarea de multivitamine si exercitii fizice, va fi destul de utila.

Publicitate

Autor