Capricorn : Horoscop pentru ianuarie 2021

Capricorii se vor  bucura: necazurile care i-au chinuit mai devreme se vor sfarsi. Acum merita sa petreci mai mult timp cu persoana iubita, doar sa te pierzi in relatia ta.

Zile de bun augur pentru Capricorn in ianuarie 2021:

4, 6, 10, 13, 14, 19, 20, 27, 28.

Zile nefavorabile pentru Capricorn in ianuarie 2021:

1, 5, 8, 9, 12, 16, 22, 23, 26, 29.

Cariera si finantarea Capricornilor in ianuarie 2021

Problemele care apar in activitatile profesionale ale Capricornilor in prima jumatate a lunii ianuarie 2021 vor fi rezolvate pana la inceputul lunii februarie.

Publicitate

Daca seful tau decide sa-ti limiteze puterile, nu te descuraja si nu te certa. Iti vei atinge obiectivul, doar putin mai tarziu.

Continuati sa mergeti spre  obiectiv si credeti in voi insiva.

Spre mijlocul lunii, are sens sa faci o pauza si sa analizezi situatia actuala. Daca puteti trage concluziile corecte, atunci va protejati de greseli, de concurenta nesanatoasa si de nemultumirea sefului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 septembrie 2023. Surprize mari pentru cateva zodii

Pozitia financiara a Capricornilor in ianuarie 2021 este stabila. Dar este totusi mai bine sa va abtineti de la achizitii mari in aceasta luna. Mai mult, acesta nu este cel mai bun moment pentru a solicita un imprumut.

Publicitate

Viata personala a Capricornului in ianuarie 2021

Viata personala a Capricornului in ianuarie 2021 va dezvolta modul in care ai visat. Relatiile cu cel ales vor da multa bucurie. Dezacordurile care v-au impiedicat sa traiti impreuna vor fi rezolvate . Te vei simti bine si confortabil cu persoana iubita, ea va incepe sa-ti ghiceasca dorintele si sa le implineasca cu mare disponibilitate, iar tu insuti iti vei abandona pozitia „principiala” si iti vei exprima disponibilitatea de a face mici concesii. Daca relatia ta a inceput destul de recent, aceasta se va dezvolta armonios, cu conditia sa nu te astepti ca partenerul tau sa vorbeasca despre sentimentele sale fata de tine. Desigur, este frumos sa auzi marturisiri, dar inca nu este timpul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 mai 2021. O zi tensionata pentru Sagetator

Sanatatea Capricornului in ianuarie 2021

In ianuarie 2021, din punct de vedere al sanatatii, Capricornii ar trebui sa acorde atentie starii tractului gastro-intestinal. Monitorizati cu atentie calitatea produselor pe care le cumparati si nu mancati alimente grase si condimentate, renuntati la mancarea rapida. Deosebit de utile in aceasta perioada vor fi alimentele care contin fibre: paine neagra, leguminoase, legume, fructe. Aceasta perioada, din cauza unei situatii dificile la locul de munca, poate provoca o rupere emotionala si pierderea fortei. Somnul adecvat va va proteja sistemul nervos. Exercitiile simple de meditatie va vor ajuta, de asemenea.

Publicitate

Autor