Sagetator : Horoscop pentru ianuarie 2021

Acceptati cu calm ajutoarele din exterior. Si nu uitati – orice inceput din aceasta luna va avea succes.

Interesul sefilor prezice doar un singur lucru – trebuie sa urci pe scara carierei. Dar, din graba, nu uitati de persoana iubita – gasiti timp pentru ea.

Zile favorabile pentru Sagetator in ianuarie 2021:

2, 3, 7, 12, 14, 20, 25, 30, 31.

Zile nefavorabile pentru Sagetator in ianuarie 2021:

1, 5, 9, 15, 16, 23, 24, 28, 29.

Publicitate

Cariera si finantele din Sagetator in ianuarie 2021

In domeniul activitatii profesionale din ianuarie 2021 Sagetatorul ar trebui sa fie deosebit de atent. Probabil ca ati facut o greseala grava la sfarsitul lunii decembrie.

Inainte de a merge mai departe, verificati daca totul este in ordine si efectuati ajustarile corespunzatoare. Daca ti se pare greu sa te descurci singur, contacteaza colegi mai experimentati. Acestia  va vor oferi asistenta calificata complet dezinteresat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 iulie 2021. Capricornul poate obtine succes pe plan profesional

Este posibil ca, din cauza neatentiei , sa pierdeti ocazia de a face un pas pe scara carierei. Nu renunta. La jumatatea lunii vi se va oferi o noua sansa pe care o puteti folosi. Amintiti-va doar: norocul zambeste celor care cred in propriile forte.

Situatia financiara a Sagetatorului in ianuarie 2021 nu este  cea mai buna. Trebuie sa reduceti temporar costurile.

Viata personala a Sagetatorului in ianuarie 2021

In viata personala din ianuarie 2021, Sagetatorul casatorit ar trebui sa vorbeasca mai putin. Partenerul  tau va incepe sa-ti asculte cu atentie cuvintele.

Nu va mirati daca vi se reproseaza ca nu respectati nicio promisiune. Pentru a evita scandalul, incearca sa dai explicatii imediat.

Relatiile care au inceput recent vor inceta, din anumite motive.

In niciun caz nu trebuie sa va suparati in legatura cu acest lucru. La urma urmei, cu abordarea corecta a afacerilor, puteti remedia cu usurinta situatia actuala.

Simtiti-va liber sa reveniti  in prim plan. Scoateti in evidenta cele mai bune calitati ale dvs. , revitalizati relatia, faceti pasi frumosi si memorabili catre partenerul dvs., iar la sfarsitul lunii vor avea loc schimbari placute in viata personala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 iunie 2022. Racii trec printr-o perioada incerta

Sanatatea Sagetatorului in ianuarie 2021

In ceea ce priveste sanatatea in ianuarie 2021, Sagetatorul ar trebui sa acorde atentie sistemului cardiovascular.

In aceasta perioada, bolile de inima pot incepe sau se pot agrava, a caror cauza principala va fi colesterolul marit  din sange.

Pentru a va reduce nivelul, reduceti alimentele bogate in grasimi saturate (carne, untura, branza, carne afumata) si faceti miscare pentru a va ajuta sa ardeti aceste calorii in plus.

Aceasta perioada este dificila din punct de vedere emotional: trebuie sa incercati sa mentineti o buna dispozitie. Nu ceda la tristete si melancolie, alunga gandurile mohorate.

Plimbarea in aer curat, sauna si piscina va avea un efect benefic asupra dispozitiei si bunastarii.

Publicitate

Publicitate

Autor