Gemeni : Horoscop pentru ianuarie 2021

Oamenii din zodia  Gemeni au in mod natural pareri  contradictorii. Deci, in ianuarie 2021, veti dori sa “nimeriti  doua pasari cu o singura piatra”.

Pentru a face lucrurile sa mearga bine  la locul de munca, ascultati opiniile altor persoane.

Publicitate

Ianuarie 2021 promite Gemenilor  o colaborare de succes cu vechi si fosti parteneri. Cu toate acestea, incercati sa nu lasati nimic important pe ultima saptamana din ianuarie.

Poate ca delicatetea nu este punctul forte al Gemenilor simpli, dar va trebui sa gasiti rezerve ascunse de tact. In acest caz, problemele nu sunt prevazute nici la serviciu, nici acasa.

Publicitate

Zile de bun augur pentru Gemeni in ianuarie 2021:

3, 8, 9, 12, 14, 17, 21, 25, 26, 29.

Zile nefavorabile pentru Gemeni in ianuarie 2021:

2, 6, 10, 15, 19, 23, 27, 28.

Cariera si finantele

Gemenii nu ar trebui sa grabeasca   lucrurile in ianuarie 2021. Lasa totul sa-si urmeze cursul. Fa lucruri care nu necesita multa concentrare. Luati doar acele actiuni care sunt garantate sa va conduca la un anumit rezultat. Da dovada de respect pentru punctul de vedere al celuilalt, chiar daca acesta nu se potriveste cu al tau.

Citeste si articolul :   Beneficii dovedite ale vitaminei A

Renunta la activitatile riscante la jumatatea lunii. Un prieten care lucreaza in acelasi domeniu ca si tine va va da cateva sfaturi utile. Amintiti-va ca, daca va grabiti, este mai probabil sa faceti greseli si sa va aflati intr-o situatie dificila.

Pozitia financiara a Gemenilor in ianuarie 2021 promite sa fie destul de decenta. Cu toate acestea, achizitiile mari sunt mai bune  pentru viitor.

Viata personala a Gemenilor in ianuarie 2021

In viata personala a Gemenilor singuri din ianuarie 2021, nu sunt asteptate  intalniri fatidice. Cu toate acestea, vor exista multe cunostinte placute si oportunitati pentru a cocheta usor. Vizitati-va prietenii mai des, participati la evenimente culturale.

Familia Gemeni in unele cazuri se va comporta nestapanit. Partenerul tau poate fi grav ofensat atunci cand spui  ceva neplacut despre calitatile sale.

Sanatatea Gemenilor in ianuarie 2021

In ianuarie 2021, Gemenii ar trebui sa fie atenti la sanatatea lor. Afectiunile care apar in acest moment se pot transforma in  probleme cronice. Cand apar primele simptome, asigurati-va ca  veti consultata un medic. Tractul gastrointestinal va deveni deosebit de vulnerabil in aceasta perioada. Urmati o dieta, nu abuzati de alimentele picante si prajite, de alcool. In a doua jumatate a lunii, starea emotionala a Gemenilor va fi instabila. Sunt posibile schimbari de dispozitie, anxietate crescuta si suspiciune. Aerul curat, cursurile de yoga va vor ajuta sa gasiti liniste si incredere.

Autor