Sfatul astrologului pentru ziua de 31 decembrie 2020. Ultima zi din an vine cu surprize pentru zodii

Sfatul astrologului pentru ultima zi din 2020. Consecinta unei stari de plictiseala sau oboseala va duce la intreruperea lucrurilor planificate pentru astazi. Puteti preveni o astfel de stareprin elaborarea unui plan detaliat pentru ziua respectiva si urmarirea clara a fiecarui punct, indiferent de modul in care doriti, avertizeaza astrologul pentru noutati.info.

Berbec (21.03 – 20.04)

Critica din partea celorlalti, posibila in acest moment, nu ar trebui pusa la suflet – aceasta nu va scoate la iveala personalitatea ta, ci problemele morale ale persoanei care decide sa te mustreze.

Taur (04.21 – 05.21)

Astazi nu poti insela pe nimeni, nici macar in lucruri marunte: o minciuna va fi dezvaluita foarte repede, iar relatia cu persoana careia i-ai spus o minciuna, relatia nu va mai functiona la fel, va fi ca o cana sparta. Niciodata nu va mai putea fi lipita la fel.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu poti permite oamenilor din jurul tau sa stea pe capul tau, invata sa le spui „nu”, altfel va trebui sa le urmezi tot timpul directia.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 4 decembrie. Succesul va veni pentru cei care cred in ei insisi

Sfatul astrologului pentru 31 decembrie 2020

Rac (22.06 – 22.07)

Daca actionezi impotriva vointei tale doar pentru ca cineva apropiat a insistat sa continui pe cont propriu, vei regreta foarte repede, dar poate ca nu este prea tarziu – trezeste-te.

Leu (23.07 – 21.08)

In ciuda salutarilor dinaintea sarbatorilor pe care toata lumea le va schimba in aceasta zi, incercati sa comunicati cu rudele cat mai putin posibil, altfel o cearta este inevitabila.

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO.

Autor