Sfatul astrologului pentru ziua de 2 februarie 2021. Scorpionii au noroc astazi, Varsatorii trebuie sa bata pasul pe loc

Sfatul astrologului pentru 2 februarie 2021. Inselaciunea va fi dezvaluita iar consecintele pot fi grave, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info. De asemenea, astazi, este momentul potrivit pentru implementarea unor proiecte importante si mult asteptate.

Berbec (21.03 – 20.04)

Berbecii nu prea au chef de munca, asa ca nu va apucati de un proiect important pentru ca o sa dati gres. Poate va puteti fofila sa faceti ceva pe pacul sufletului.

Taur (04.21 – 05.21)

Publicitate

Refuzati orice negociere in aceasta zi. Oponentii se vor auzi doar pe ei insisi si nu vor fi atenti la argumentele voastre, deci nu va fi posibil sa ajungeti la un consens.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Sfaturile cu privire la rezolvarea unei probleme importante. Ar trebui sa te bazezi pe intuitie.Totusi,cantareste bine toti factorii si trage concluzia corecta.

Sfatul astrologului pentru ziua de 2 februarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Trebuie sa va dedicati timpul liber familiei dvs., in special celor mai in varsta. In aceasta zi vor avea nevoie in special de sprijinul si atentia dumneavoastra.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 14 ianuarie 2020. Secretele ies la iveala

Leu (23.07 – 21.08)

Cand comunicati cu oamenii, chiar si cu cei apropiati, incercati sa fiti cat mai clari. Nu spuneti lucruri aiurea pentru ca riscati apoi sa auziti barfe, care vor creste de la fleacuri la proportii incredibile.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Cu cat planifici mai multe lucruri diferite pentru viitorul apropiat, cu atat vei avea mai mult succes. Incercand sa iti indeplinesti propriile asteptari, vei cuceri orice „inaltime”.

Citeste continuarea pe noutati.info.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.