Andreea Marin, in lacrimi: “M-am suparat pe Dumnezeu”

Andreea Marin a fost invitata la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, de la Kanal D. Fosta Zana a surprizelor a vorbit despre moartea mamei sale intr-un accident cumplit.

“M-am suparat pe Dumnezeu”, a spus cu ochii in lacrimi Andreea Marin.

Mama Andreei Marin si-a gasit sfarsitul in urma unui accident grav de masina. Andreea, impreuna cu parintii si sora sa se intorceau din concediu. Intr-un interviu, frumoasa prezentatoare a rememorat ziua fatidica si a mentionat ca parintii ei chiar erau pe ganduri daca sa se intoarca acasa sau sa mai stea la mare. S-au intors, dar acasa nu a mai ajuns intreaga familie.

“Da, cu Dumnezeu nu poti sa te certi. M-am suparat pe El pentru ca nu l-am inteles. Era imposibil, eram un copil si era imposibil sa inteleg de ce o mama frumoasa ca a mea, la 36 de ani, trebuie sa paraseasca lumea aceasta intr-un mod brutal si trebuie sa se stinga in bratele copilului sau de 9 ani. Nici azi nu am gasit raspunsul asta, insa, la ceva timp dupa aceea, vreo doi ani, am avut un alt moment greu si am spus, fara sa-mi dau seama: “Doamne ajuta!” Atunci mi-am dat seama ca Dumnezeu nu m-a lasat”, a mai spus ea.

Citeste si articolul :   Geniul neurochirurgiei romanesti: „Sunt cel mai sarac medic din lume"

Ce semne i-a trimis mama Andreei Marin, dupa moarte: M-a marcat!

Publicitate

“Sunt foarte multe. Unul m-a marcat, atunci cand fetita mea era mica, abia invata sa mearga. Ca mama eram speriata. Locuiam intr-o casa care avea scari si eram mereu speriata de scarile acelea, visam noaptea ca fetita mea o sa cada pe acele scari. Nu am o explicatie, era punctul meu sensibil.

Intr-o noapte, am visat ca fetita mea la un moment dat a disparut de langa mine, mi-am dat seama ca a cazut si apoi, deodata, mama mi-a spus: Ia-o, stai linistita. Cat sunt eu aici nu se poate intampla nimic. De atunci toate temerile mele au disparut”, a mai spus Andreea Marin.

“Am pierdut 5 oameni dragi “

“Anul in care am pierdut 5 oameni dragi, toti in acelasi an, si “poarta surprizelor”, in fiecare seara, continua sa se deschida catre lume, iar eu paseam zambind, ca un actor care isi duce rolul pana la capat. Si cand intram acolo, in fata a 250 de oameni din sala, care ma asteptau cu emotii si in fata a milioane de oameni de pe 5 continente care ne urmareau, simteam totusi ca eu trebuie sa le aduc fericire.

Citeste si articolul :   Dan Bittman, o noua declaratie acida. Solistul il are in vizor chiar si pe Gigi Becali: ”Au inceput romanii sa se ascunda"

Eu nu puteam sa le aduc pe umerii lor nefericirea mea.

E o vorba pe care mi-o amintesc de la mama mea, chiar daca ea a murit cand eu aveam doar 9 ani, mi-a spus la un moment dat: nu pune pe umerii celorlalti necazurile tale. Si asa am facut.

Am mers mai departe, am zambit si sa stiti ca e si o terapie aceasta. Nu e un teatru, e o terapie. Pe mine munca m-a salvat in cele mai grele momente din viata mea. Si apoi cand a aparut in viata mea fetita mea, nu exista o motivatie mai buna decat sa fiu bine pentru ea”, a povestit Andreea Marin in emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.