Horoscop 30 august- 5 septembrie 2021. O saptamana cu bune si rele

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Berbec

Berbecul a facut o treaba buna in ultima vreme, este timpul sa faceti o pauza. Mergeti la o plimbare in  natura- unde exista aer proaspat. Astrele promit noroc celor singuri in viata personala. Veti intalni o persoana care va deveni sufletul vostru pereche. Totusi, astrele sfatuiesc pe cei care conduc masini sa fie atenti in aceste zile.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Taur

Pentru munca ta, vei primi in cele din urma o recompensa buna. Poate ca va fi o lauda din partea sefului sau chiar un bonus financiar. Il poti cheltui pentru cei dragi. Unii Tauri vor avea o perioada dificila cu partenerul. Nu va faceti griji, amandoi sunteti obositi, va trece si aceasta perioada.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Gemeni

In aceasta perioada, nu totul va merge asa cum ati planificat. In loc sa intrati in panica, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul. Crede-ma, norocul nu te va parasi. Fii mai calm si mai tolerant fata de copiii tai. Inca o data, intreaba cum se descurca, pentru a nu rata nimic important din viata lor.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Rac

Veti avea relatii excelente cu sefii si colegii de la locul de munca, dar nu si in familie. Nu faceti compromisuri, nu va vor ajuta; dimpotriva, aparati-va pozitia. Tensiunea se va diminua la sfarsitul saptamanii. Fiti atenti, este posibil sa primiti oferte tentante. Astrele va sfatuiesc sa nu le acceptati, nu sunt ceea ce par.

Publicitate

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Leu

Nu va mirati daca in aceasta perioada aveti zile in care totul este cu susul in jos. Trebuie doar sa strangi din dinti si sa mergi mai departe. Spre sfarsitul saptamanii lucrurile se vor linisti . In weekend sunt asteptate intalniri cu prietenii si rezolvarea cu succes a unor problemele mai vechi.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Fecioara

Este posibil sa primiti o oferta referitoare la schimbarile majore din viata voastra. Va casatoriti, schimbati locul de munca – ar putea fi orice. Nu va fie frica sa mergeti spre schimbare, veti  fi fericiti. Cei care lucreaza in functii de conducere trebuie sa fie mai blanzi cu angajatii.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Balanta

Este foarte probabil ca in viitorul apropiat sa fiti dezamagiti de una dintre persoanele din jurul vostru. Nu puneti  totul la suflet. Vestile proaste vor fi urmate de cele bune. Te asteapta o veste buna, la mijlocul saptamanii, pe care niciodata nu ai sperat sa o primesti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Scorpion

Ai o perioada dificila, din punct de vedere emotional. Posibile mustrari de la autoritati, necazuri in familie, cuvinte urate din partea prietenilor. Ia-ti timp reducand interactiunile cu ceilalti. Este posibil sa ti se ceara sa imprumuti bani, dar acum este mai bine sa nu faci acest lucru – este posibil sa nu fie returnati.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Sagetator

In aceasta saptamana, rudele apropiate te vor cauta . Vor avea nevoie de ingrijire si supraveghere.  La serviciu, veti avea timp liber – petreceti-l facand lucruri utile si placute. Urmariti-va dieta cu atentie.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Capricorn

Cei care sunt in vacanta in aceasta perioada vor fi incredibil de fericiti de acest lucru. Timp frumos! Veti avea o buna odihna si va veti incarca bateriile. Pentru cei care muncesc, astrele va sfatuiesc sa aveti rabdare – va fi multa munca! Colegii prietenosi va vor inveseli zilele.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor avea o luna iulie incredibila: totul le va zambi

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Varsator

Va exista ocazia de a urca inca un pas pe scara carierei. Dar retineti: veti avea mai multe responsabilitati ! Sunteti gata pentru asta? Incercati sa evitati certurile si dezacordurile in aceasta perioada. Zambiti mai des, stingeti conflictele – si veti castiga.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021 Pesti

Astrele nu va sfatuiesc sa risipiti bani acum. Dimpotriva, daca este posibil, incepeti sa-i economisiti. In aceste zile este un moment bun pentru a lupta impotriva obiceiurilor proaste. Nu va faceti planuri pentru ca nu se vor realiza, asteptati pana la jumatate lunii septembrie cand astrele isi vor intoarce fata catre voi.

Va dorim multa sanatate!

Publicitate

Publicitate

Autor