Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Schimbari uriase pentru 2 zodii.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Astrologul anunta o perioada cu suisuri si coborasuri pentru zodii. Totusi, exista unele semne zodiacale care vor avea parte de vesti bune.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Berbec

In aceasta perioada, Berbecul va fi foarte beligerant, iar actiunile lui impulsive pot duce la conflicte, rani si accidente pe drumuri. Controleaza-te, altfel vei avea multe probleme. Acesta este un moment destul de activ, desi actiunile tale nu vor duce intotdeauna la rezultatele dorite. Si totul pentru ca iti este greu sa respecti regulile, sa respecti limitele, sa-ti controlezi emotiile. In plus, exista riscul de a fi tinut captiv de iluzii. Nu este de mirare ca poti fi acuzat de inconsecventa si, uneori, de nedreptate.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Taur

Astrele anunta situatii tensionate in familie, in special in relatiile cu femeile. Pot aparea nemultumiri din trecut, probleme nerezolvate de care ati uitat. Ei bine, va trebui sa rezolvati totul chiar acum. Aceasta perioada este un moment de schimbare pentru voi. In prima jumatate a saptamanii, simti ca lumea ta se prabuseste si va fi destul de dificil sa te adaptezi la schimbari. Incearca sa cauti sprijin in principiile si idealurile tale, actioneaza conform constiintei tale: astfel poti mentine respectul de sine si echilibrul psihologic. In a doua jumatate a saptamanii, totul va incepe treptat sa se imbunatateasca si va fi mult mai usor sa luati decizii.

Horoscop saptamanal 23 august – 29 august 2021 Gemeni

In aceasta saptamana, Gemenii reactioneaza impulsiv la orice comentarii si chiar in declaratii neutre, pot suspecta ambiguitate sau un truc murdar. Relaxati-va, nu mai cautati o “pisica neagra intr-o camera intunecata”, mai ales ca nu este acolo. In a doua jumatate a saptamanii, te asteapta o multime de lucruri interesante: comunicarea cu oameni diferiti, calatorii interesante. O problema: egoismul este in afara graficelor, iar dorinta ta de a impresiona se poate intoarce impotriva ta. Daca nu vrei sa iti strici relatiile cu colegii, prietenii si cei dragi, tempereaza-ti ambitiile, fii consecvent, organizat, respecta-ti intotdeauna promisiunile.

Horoscop saptamanal 23 august – 29 august 2021 Rac

Vor fi momente tensionate, de exemplu, la locul de munca, dar le veti putea depasi destul de bine si, in plus, pentru propriul beneficiu. Acum este momentul sa renuntati la unele obiceiuri proaste si, daca este posibil vizitati medicul pentru analize de rutina. Momente placute in weekend. Se anunta o intalnire surpriza de care va depinde viitorul tau. Nu neglija semnele trimise de astre.

Citeste si articolul :   4 zodii vor avea surprize frumoase pana la sfarsitul anului 2022

Horoscop saptamanal 23 august – 29 august 2021 Leu

Leii sunt convinsi ca exista doar parerea lor. In mod surprinzator, aceasta atitudine este respingatoare pentru cei din jur. Fii mai loial, altfel iti vei pierde toti prietenii. In prima jumatate a saptamanii, iti este inca dificil sa comunici, sa lucrezi in echipa, ceea ce nu aduce nimic bun. Incearca sa eviti conflictele, precum si actiunile inutile care vor duce la rezultate zero si la o pierdere colosala de timp. Daca este posibil, luati-va liber si stati departe de lumea cotidiana. Astfel va veti pune in ordine gandurile.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Fecioara

Intuitia voastra va duce cu siguranta la rezultate excelente. Cu toate acestea, Fecioarele tind sa ignore sfaturile si opiniile colegilor, asa ca riscati sa ramaneti fara sprijin. In a doua jumatate a saptamanii va fi mult de lucru la serviciu. Cel mai important, nu va lasati agatati de probleme si nu va descurajati.  Pur si simplu nu va implicati in aventuri riscante si nu ascultati sfaturile oamenilor cu o reputatie dubioasa.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Balanta

Aveti sansa de a castiga bani multi, de a lua parte la proiecte interesante si promitatoare si de a crea noi conexiuni de afaceri. Inainte de a lua o decizie finala, consultati-va cu persoane competente. In a doua jumatate a saptamanii, totul se schimba cu viteza luminii si va va fi destul de dificil sa va adaptati la circumstante noi.  Este nevoie de curaj, capacitatea de a-ti asuma riscuri si de a fi constient de noile tendinte – atunci vor exista sanse excelente de a creste veniturile si de a gasi un loc de munca bine platit. Cunoscutii iti pot face o oferta foarte tentanta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2020. Gemenii trebuie sa acorde atentie sanatatii si stilului de viata

Horoscop saptamanal 23 august – 29 august 2021 Scorpion

Saptamana aceasta este un moment pentru reinnoire, activitate creativa si autorealizare. Veti dori sa scapati de tot ceea ce interfereaza cu dezvoltarea si miscarea inainte. Aceasta este decizia corecta: pur si simplu nu „renuntati complet la lumea veche”: analizati situatia si trageti concluziile corecte. In prima jumatate a saptamanii, exista riscul caderii sub influenta altcuiva, ceea ce va duce la cheltuieli si pierderi inutile.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Sagetator

Incepe o perioada destul de dificila pentru tine. Simtiti o lipsa de energie, care iti afecteaza atat bunastarea, cat si performanta. Incearca sa te odihnesti mai mult si sa nu pui totul la suflet. Exista riscul de a fi inselat. In a doua jumatate a saptamanii, vei dori sa te ascunzi de probleme dintr-o lume fantastica. Dar, in acelasi timp, munca si responsabilitatea pentru cei dragi nu-ti permit sa te relaxezi si te vei simti legat de maini si picioare. Rudele iti vor cere ajutorul intr-o problema medicala.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Capricorn

Capricornii trebuie sa-si revizuiasca valorile, sa gaseasca noi indrumari spirituale. Nu va fi usor, dar la final vei fi convins ca totul este bine. Inca incerci sa te regasesti, sa reconsideri credintele de lunga durata, care timp de multi ani au fost considerate adevarul suprem. In acelasi timp, emotionalitatea excesiva nu-ti va permite sa evaluezi obiectiv ceea ce se intampla si propriile puncte forte, asa ca nu te grabi sa tragi concluzii pripite. Este bine pentru tine sa fii singur cu tine, mai ales in prima jumatate a saptamanii.

Citeste si articolul :   Astrologul Cristina Demetrescu: "Primele vesti bune vor veni..."

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Varsator

Saptamana va fi destul de incarcata.  Comunicare, intalnire cu oameni interesanti, noi afaceri si parteneri creativi. Aceasta perioada se va dovedi a fi foarte reusita daca nu devii obsedat de propriile tale convingeri: este necesar sa tii cont si de opiniile altora. Incercati sa scapati de suspiciune si prudenta excesiva: credeti-ma, nu aveti motive sa nu aveti incredere in familia si partenerii vostri. Si nu grabiti lucrurile: schimbarile care vi se par necesare sunt de fapt intempestive, asa ca lasati totul sa curga de la sine si va fi bine.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021 Pesti

Aproape intreaga saptamana va va fi dificil sa inotati impotriva curentului, sa rezistati circumstantelor care de multe ori nu functioneaza in favoarea voastra. Si totusi trebuie sa incercati. Incepeti cu voi insiva: scapati de iluzii si stereotipuri care va incetinesc si va impiedica sa construiti relatii armonioase cu partenerii. Problemele financiare se vor rezolva catre sfarsitul saptamanii. Este bine daca exista o persoana in apropiere care sa va poata da sfaturi bune.

Autor