Horoscop pentru saptamana 9-15 august

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbec, saptamana viitoare va fi destul de favorabila. Si, desi luni sunt de asteptat probleme minore in relatiile personale si in sfera profesionala, totul va fi bine pana miercuri. Este posibil sa fiti nemultumit de relatiile de afaceri stabilite. Retineti ca lucrul singur este bun pentru dvs.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana viitoare pentru Taur merge bine intr-o relatie de dragoste. La jumatatea perioadei de sapte zile, relatiile intrerupte anterior se pot relua . Taurul singuratic are mari sanse sa isi intalneasca dragostea . De asemenea, perioada este buna pentru relatii de afaceri si contacte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Perioada favorabila incepe cu Gemeni. De-a lungul saptamanii veti avea noroc in afaceri, succes in demersurile dvs. si o solutie de succes la orice probleme acumulate. Prin urmare, profitati de moment si incercati sa finalizati rapid cazurile incepute anterior, fara a amana pana mai tarziu. In viata ta personala, arata mai mult senzualitate si tandrete.

Citeste si articolul :   Cele mai timide semne zodiacale

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa-si asculte intuitia saptamana viitoare. Esti plin de creativitate si optimism. De la jumatatea saptamanii la locul de munca, lucrurile vor incepe sa se dezvolte cu succes. In relatiile personale, nu trebuie sa va ascundeti sentimentele sau sa asteptati un motiv adecvat. Fiti atent si sensibil la partenerul dvs.

Publicitate

Leu (23 iulie – 21 august)

O perioada aglomerata  il asteapta pe Leu . Datorita inconsecventei gandurilor tale si a inconsecventei actiunilor, marti pot aparea probleme si dezacorduri semnificative cu colegii. Incercati sa fiti tacticos – va va fi util. In viata personala, este probabil sa intalnesti o persoana interesanta.

Fecioara (22 august – 23 septembrie)

Fecioarele intra intr-o perioada plina de evenimente placute. Este timpul pentru odihna si distractie. Relatiile de familie cu o persoana draga sunt armonioase si puternice. Prin urmare, incercati sa nu fiti sensibil – este inadecvat. Fii atent la aspectul tau – poate este timpul sa-ti schimbi imaginea?

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Saptamana viitoare pentru Balanta este favorabila in aspectele profesionale si de afaceri. Cu toate acestea, pe plan personal, va confruntati cu batalii serioase, mai ales mai aproape de weekend. Infrange-ti gelozia si egoismul. Ar trebui sa arati diplomatie si tact fata de partenerul tau, altfel risti sa pierzi increderea si dragostea.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii se imbogatesc la inceputul lunii mai

Scorpion (24 octombrie – 23 noiembrie)

O perioada buna pentru reprezentantii semnului Scorpion. Relatiile dvs. personale au succes, sunteti increzatori si atragatori pentru sexul opus – asa ca nu intarziati intalnirile si confesiunile. Saptamana potrivita pentru treburile casnice si achizitii mari – imobiliare, tehnologice etc.

Sagetator (24 noiembrie – 22 decembrie)

Saptamana viitoare,Sagetatorul  dezvolta relatii pasnice si contacte cu oamenii din jurul sau. Prin urmare, incepand de luni, profitati la maximum de aceasta perioada pentru comunicare, stabilirea de parteneriate si cooperare. Dar, in weekend, uita de munca si petrece singur cu persoana iubita.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii saptamana viitoare, datorita impulsivitatii si emotionalitatii lor excesive, risca sa ridice probleme. Prin urmare, incearca sa te retragi, sa te relaxezi, sa iti aloci timp pentru tine si imaginea ta. Vacanta iti va fi foarte utila. Dar nu faceti achizitii mari – veti fi nemultumiti de rezultat.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru Varsator, saptamana viitoare merge bine in ceea ce priveste profesionalismul, afacerile, cresterea carierei si veniturile financiare. Daca sunteti executiv si intentionat, acest lucru nu va trece neobservat de conducerea si echipa dvs. Dar mai bine iti imblanzesti egoismul intr-o relatie cu un partener.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 5 iunie - 11 iunie 2023 pentru toate semnele zodiacale

Pesti (20 februarie – 20 martie)

In general, se asteapta o saptamana favorabila pentru Pesti. Inceputul de noi relatii de afaceri si proiecte va avea succes. Miercuri nu trebuie sa imprumutati , riscati sa nu returnati banii. Angajati-va in noi invatari si auto-dezvoltare. Viata personala se imbunatateste. Mai aproape de weekend, rudele indepartate va pot supara.

Publicitate

Publicitate

Autor