11 lucruri pe care le va face un barbat daca te iubeste cu adevarat

Poate ca l-ai gasit deja sau inca mai crezi ca il vei gasi intr-o zi, un barbat de care vei fi indragostit nebuneste si care iti va schimba viata pentru totdeauna.

Un barbat indragostit va face cu siguranta o multime de lucruri pentru tine, de la cel mai mic la cel mai important. Datorita diferentei psihologice dintre barbat si femeie, el va face cu siguranta lucrurile in felul sau, acela al unui barbat. De cele mai multe ori, barbatii se exprima mai mult cu actiuni decat cu cuvinte, deoarece deseori au dificultati in exprimarea starilor lor emotionale. Dar daca un barbat este indragostit, cu siguranta o sa ghiciti si iata ce poate face pentru dvs. daca este indragostit nebuneste!

1 / El este intotdeauna fericit sa te vada

Indiferent cat de grea ii este ziua sau cat de obosit ar putea fi de la serviciu, el zambeste imediat ce te vede si asteapta cu nerabdare urmatoarea intalnire. Tu esti lumina vietii lui. Esti norocoasa ca ai reusit sa gasesti un astfel de barbat!

Citeste si articolul :   Respecta aceste zile din Martie, daca vrei sa ai parte de sanatate si sa-ti mearga bine tot anul.

2 / Te asculta

Este adevarat ca femeile vorbeasca fara sa se opreasca, dar daca un barbat este cu adevarat interesat de tine, va asculta cu rabdare orice spui. Nu se va plange ca vorbesti prea mult pentru ca stie ca arati minunat cand vorbesti din inima.

3 / El te respecta

Daca ai ceva de spus despre tunsoarea sa , hainele sau orice legatura cu lucrurile sale personale, el va lua in considerare parerea ta. Daca parerile tale conteaza, la fel esti si tu.

4 / Nu se plange ca ocupi mult spatiu in pat

Desi esti o persoana minunata, el iti permite sa ocupi mai mult din pat si se multumeste cu unul mic pentru el. Mangaierea ta este mai importanta pentru el.

5 / El este mereu acolo pentru a ajuta

Indiferent daca esti bolnava, ai nevoie de ajutor la cumparaturi sau ai avut doar o zi grea la serviciu, iubitul tau este acolo pentru a te sprijini. El nu se simte bine daca tie iti este greu.

6 / Isi aminteste date importante

Este cu adevarat uimitor cand barbatul tau isi aminteste date importante, cum ar fi ziua de nastere etc. Aceasta inseamna ca intalnirile, precum data in care v-ati intalnit, i-au influentat viata si sunt foarte importante pentru el.

Citeste si articolul :   Trucuri care vor ajuta la cresterea randamentului capsunilor

7 / Te surprinde

Nu trebuie sa fie un gest maret, dar uneori apare in pragul tau cu ciocolata sau tortul tau preferat sau cine la locul tau de munca pentru a te saluta. Aceste lucruri mici sunt semne sigure ca barbatul tau este foarte indragostit de tine.

8 / Ii place ceea ce iti place

Merge la cumparaturi cu tine in loc sa urmareasca un meci de fotbal. Ii place sa te insoteasca pentru ca este interesat de interesele tale si ii place tot ce are legatura cu tine. Impartasind momente cu tine il face sa uite lumea intreaga.

9 / Ii place sa fie romantic cu tine

Pentru el, romantismul nu inseamna neaparat sa faceti sex. Ii place sa petreaca timp cu tine pentru a te cunoaste mai bine.

10 / Este mandru de tine

Te trateaza ca pe printesa lui si chiar se lauda cu cele mai mici realizari pe care le faci. El este mandru de cine esti si de tot ceea ce faci si nu ezita sa arate asta in fata altora.

Citeste si articolul :   Cum se cultiva ghimbirul si ce proprietati benefice are acesta

11 / El te protejeaza

El este prezent si gata sa te sustina si sa te protejeze. El este capabil sa te ridice in fata familiei si a prietenilor sai si sa faca orice pentru tine, pentru ca esti iubita LUI.

In majoritatea cazurilor, aceste semne arata ca barbatul tau te iubeste cu adevarat cu dragoste autentica, asa ca fa totul pentru a mentine dragostea si, mai presus de toate, sa-l tii pe acest om langa tine!

Autor