5 obiceiuri de adoptat pentru a slabi

Intreruperea rutinei alimentare si sportive nu este neaparat reteta potrivita pentru pierderea in greutate de durata. Pentru a va sculpta corpul si a va readuce in forma, trebuie sa incepeti prin a face mici modificari care vor avea mult mai multe rezultate pe termen lung. Descopera primele noastre 5 sfaturi pentru a pierde in greutate!

1.Mutati-va in timpul reclamelor

Cand te uiti la televizor si incepe un anunt, ridica-te si muta-te! A petrece 2 sau 3 minute facand putin efort fizic este un lucru bun pentru a pierde in greutate. Puteti merge in sus si in jos pe scari de mai multe ori, sau pur si simplu mergeti, in timpul tuturor pauzelor comerciale. Aceasta mica schimbare v-ar putea ajuta sa ardeti grasimi si sa pierdeti in greutate.

2.Reduceti consumul de alimente grase

Reducerea alimentelor bogate in grasimi poate fi mai dificila decat crezi. Pentru a face aceasta mica modificare, in fiecare saptamana inlocuiti un aliment cu o alternativa mai sanatoasa. De exemplu, daca mananci fast-food in fiecare zi, inlocuieste-l cu o salata cel putin o data pe saptamana.

Citeste si articolul :   10 moduri simple de a reduce trigliceridele

3.Abonati-va la un buletin informativ „Fitness”

Exista multe site-uri populare, utile si disponibile online pentru fitness. Rasfoiti aceste site-uri si inscrieti-va la newsletter-ul lor.

Principalul avantaj este de a primi e-mailuri regulate. Acest memento constant va vor ajuta sa ramaneti motivati si sa ramaneti pe drumul spre o slabire sanatoasa.

4.Mergeti mai mult si zilnic

Faceti putin efort pentru a merge mai mult, zi de zi. Este simplu: parcati putin mai departe pentru a merge la serviciu,  sau  faceti o plimbare. O plimbare de 30 de minute ajuta la prevenirea multor boli si te ajuta sa slabesti.

Incepeti cu 5 minute de mers pe zi si extindeti treptat durata plimbarii pana la 30 de minute!

5.Luati mai multe pauze

Daca stai des la birou, ia in considerare sa faci mai multe pauze. In fiecare ora, ridica-te si fa cateva intinderi sau fa 1 minut de exercitiu.

Luati in considerare efectuarea de exercitii simple, cum ar fi genuflexiuni sau flotari. Aceasta scurta perioada de exercitii fizice se poate face pe tot parcursul zilei pentru a pierde in greutate si a va mentine in forma. Va va imbunatati circulatia sangelui si va va oferi o doza buna de energie.

Citeste si articolul :   3 metode ecologice care albesc cele mai murdare si mai deteriorate sosete

Efectuarea unor mici modificari ar putea fi mai benefica decat o schimbare imensa a stilului de viata. Consumul unei diete grele sau exercitii fizice poate fi mai dificil si mai putin benefic.

Pentru a pierde in greutate si a modela corpul in mod durabil, cel mai bine este sa va concentrati asupra modificarilor mici si simple care vor duce la schimbari mari pe termen lung.

Autor