Ziua saptamanii in care ne-am nascut ne defineste viata

Oamenii cred in toate – soarta, Dumnezeu, horoscop, numerologie si multe altele. Daca aceasta este pasiunea ta, atunci acum vom incerca sa-ti explicam cat de importanta este semnificatia numerelor si modul in care acestea te definesc nu numai pe tine, ci intreaga ta viata.

Mai important, poti afla din nou despre tine in ce zi din saptamana te-ai nascut. Mai intai, retineti ca exista o diferenta intre data completa a nasterii si data reala a nasterii. In timp ce numerologia se ocupa de prima, aceasta din urma nu este doar planetara.

Interesant este faptul ca zilele saptamanii sunt de fapt numite dupa planete sau alte stele din astrologia elenistica. Pe baza acestora, zilele saptamanii sunt distribuite dupa cum urmeaza:

Un om nascut luni este corect;

Publicitate

Un om nascut marti este plin de har;

O persoana nascuta miercuri este plina de mila;

Persoana nascuta joi este bun ;

Un omnascut vineri iubeste multa;

Citeste si articolul :   Horoscop Saptamanal 5-11 Aprilie 2021

O persoana nascuta sambata munceste din greu pentru a avea tot ce isi doreste;

Un om  nascut duminica este bun si amabil.

Dar asta nu este tot.

Luni

Luni este condusa de Luna, care, potrivit astrologiei, gazduieste maternitatea bazata pe dedicarea pentru bunatate si familie. In acest sens, persoanele nascute luni sunt sensibile , adaptabile si amabile. Crede in ceea ce vrei.

Marti

In mitologia greaca si romana, Marte (sau Ares) este zeul razboiului, asa ca oamenii nascuti marti vin cu un suflet de lupta aprins. Acesti oameni sunt curajosi, nerabdatori, energici, activi si reusesc sa aiba tot ce isi doresc, dar uneori isi sacrifica sufletul pentru asta.

Miercuri

Mercur este zeul finantelor, al calatoriilor si al comunicarii. Deci, oamenii nascuti miercuri sunt foarte sociabili. In plus, sunt stratificate si putin neglijenti, desi sunt cei mai buni in ceea ce fac – este pur noroc si coincidenta si, in plus, putin melancolie.

Joi

Aceasta zi este dedicata zeului scandinav Thor, pe care il puteti aminti din seria TV Avengers Marvel. Din pacate, oamenii nascuti joi nu seamana automat cu Chris Hemsworth, dar adopta o mare parte din identitatea lui Thor (sau a lui Jupiter in Roman). Thor / Jupiter este un Dumnezeu optimist, stralucitor si, in general, amuzant, care se afla in apropiere, ceea ce inseamna ca oamenii nascuti in aceasta zi sunt sufletul companiei si al petrecerii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 iunie 2021. Taurul se va confrunta cu dificultati de sanatate

Vineri

In Vineri a decis Venus, planeta iubirii, echilibru, frumusete, dragoste, eleganta si placere. Persoanele nascute in aceasta zi sunt foarte sociabile, artistice si obsedate de frumusete si dragoste, desi pot fi narcise mari.

Sambata

Oamenii nascuti in prima zi libera sunt marcati cu ajutorul amabil al lui Saturn – zeul bogatiei, libertatii si agriculturii (in epoca romana, zeii aveau multe responsabilitati). Cu toate acestea, acest lucru nu garanteaza ca oamenii care apar in aceasta zi vor fi nebuneste de bogati. Si totusi sunt destul de umili, intelepti, practici si stricti. Din pacate, sunt si ei un pic plictisitori.

Duminica

Potrivit astrologiei, oamenii nascuti duminica au noroc. Steaua lor conducatoare este Soarele, ceea ce inseamna de obicei ca vor fi stralucitori, creativi, indrazneti si puternici. Duminica este considerata inceputul saptamanii, ceea ce inseamna ca cei nascuti in aceasta zi vor fi lideri nascuti.

Autor