Prima imagine cu baietelul lui Culita Sterp. Cu cine seamana Milan

Culita Sterp, fostul Faimos de la Survivor Romania a reusit sa-si faca si o familie frumoasa. Artistul a devenit tatic de curand si este in culmea fericirii. Culita a decis sa-l prezinte pe micutul Milan, care seamana perfect cu tatal sau.

Fanii au reactionat imediat cand au vazut fotografia artistului cu fiul sau.

“Doamne , cata fericire”, a scris fostul Faimos in dreptul fotografiei.

Publicitate

Reactia fanilor:

“Ce bine-ti seamana !! Sa creasca mare si sanatos!! Vaiii ca doua picaturi de apa semanati! Doamnee, iti seamana leit . Santeti ca doua picaturi de apa. Ce frumusel e !Sa creasca mare si voinic,sa va aduca numai bucurii ! Culita junior ,iti seamna foarte mult,sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii! Doua picaturi de apa, sa va traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca doar bucuri”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Ce spunea Culita Sterp cand a deveni tatic.

“Astazi, 17 iunie, am vazut cum arata fericirea, pana acum pot spune ca am trait degeaba! Nu se poate descrie in cuvinte acest sentiment, aceste trairi, pe care va doresc tuturor sa le simtiti, pentru ca va schimba viata cu adevarat.

Citeste si articolul :   Mama lui Culita, reactie dura la adresa lui Jador

4 kg si 55 de cm, atat are fericirea noastra intruchipata intr-un ingeras de baia , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasa si cea mai iubita mamica din lume, Daniela Iliescu! Va iubeste tata si o sa faca tot ce-i sta in putere sa aveti o viata frumoasa si sa nu va lipseasca nimic!”, a scris artistul pe contul sau de Instagram.

Culita Sterp a devenit cunoscut odata cu participarea la show-ul Puterea Dragostei, dupa divortul de sotia lui, artista Carmen Salciua. Tanarul si fratele lui, Iancu Sterp, au facut furori in randul concurentelor care se aflau in casa din Turcia.

„Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil. Sunt ambitios, curajos si duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt bun la suflet si am incredere in oameni care de multe ori ma dezamagesc. O sa-mi lipseasca mancarea, familia, prietenii, dar sper sa castig. Eu merg cu ganduri bune”, a declarat Culita Sterp, inainte de a participa la Survivor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.