Combinatia de apa si banane face minuni pentru sanatatea ta

Pierderea in greutate este unul dintre cele mai  mari eforturi pe care le facem . Sarcina poate fi epuizanta si dificil de reconciliat intre practicarea sportului, adoptarea unei diete sanatoase si mentinerea activa constanta.

Pierdere in greutate

In plus, pierderea in greutate necesita o cantitate extraordinara de timp – ai putea petrece peste un an ocupandu-te de capriciile corpului tau, uneori fara rezultat. Cu toate acestea, exista cateva sfaturi pentru a va ajuta corpul sa accelereze procesul de slabire, ajustandu-se la timpul necesar si la stilul de viata strict de urmat. In momentul in care descoperi reteta miraculoasa, pentru care vei avea nevoie doar de 2 ingrediente, cautarea corpului perfect va fi mult mai usoara.

Veti obtine rezultate reale si eficiente daca urmati zilnic aceste instructiuni. Amintiti-va ca, desi puteti pierde in greutate, este posibil ca organismul dvs. sa creasca rapid numarul de calorii si de aceea este destul de dificil sa mentineti o greutate fixa. Dar, datorita metodei minunate prezentate in acest articol, veti putea sa va scapati si sa va mentineti greutatea daca o adoptati suficient de mult timp.

Citeste si articolul :   Scortisoara si miere: un remediu puternic pe care nici medicii nu-l pot explica

Pierde pana la 2,5 kilograme intr-o saptamana cu aceste doua ingrediente grozave!

Publicitate

Pentru aceasta reteta foarte simpla, veti avea nevoie doar de apa si banane.

Banane

Acest fruct este o sursa de vitamine si minerale. Contine trei tipuri de zahar (glucoza, zaharoza si fructoza), apa si fibre.

Bananele sunt sarace in grasimi si sodiu, dar foarte bogate in potasiu. Aici aveti biletul castigator la loteria de slabit. Zaharurile naturale iti satisfac creierul si papilele gustative si reduc considerabil senzatiile de foame. Fibrele faciliteaza tranzitul intestinal, care, la randul sau, va scapa de toxine si va dezumfla burta. Fructele precum bananele, avocado sau nuca de cocos contin foarte putine grasimi si favorizeaza eliminarea celulelor adipoase. Potasiul ajuta metabolismul sa arda grasimi, combate tensiunea arteriala crescuta, creste fluxul sanguin si reduce crampele musculare si durerea. De asemenea, veti avea energie de rezerva si veti avea o dispozitie buna.

Un studiu din SUA a fost realizat in randul persoanelor supraponderale si / sau diabetici pentru a afla daca amidonul din banane provoaca secretie de insulina si poate fi legat de cresterea in greutate. Cu toate acestea, subiectii care au consumat 24 de grame de banane zilnic timp de o luna au pierdut in medie 1,2 kilograme si, mai mult, au reusit sa-si imbunatateasca sensibilitatea la insulina.

Citeste si articolul :   Cele 5 beneficii pentru sanatatea ta ale apei cu ghimbir

In ceea ce priveste persoanele cu diabet de tip 2 si, contrar credintei populare, bananele necoapte imbunatatesc sensibilitatea la insulina datorita amidonului rezistent pe care il contine. Acest lucru reduce glicemia si secretia de insulina. Cu toate acestea, trebuie sa aveti grija sa consumati moderat acest fruct necopt.

Apa

Pe langa hidratarea corpului, indepartarea deseurilor si calmarea setei, apa faciliteaza pierderea in greutate, in special in jurul taliei, atata timp cat este consumata cu o rata de cel putin 1,5 L pe zi. Este recomandabil sa-o beti in mod ideal cu 30 de minute inainte de mese. Astfel, actioneaza ca un inhibitor al apetitului. Daca bei un pahar plin de apa chiar inainte de a manca, stomacul tau va creste, ceea ce va accelera procesul de plenitudine.

Cum se procedeaza?

In fiecare zi, mancati doua banane si beti doua pahare de apa calduta inainte de a lua micul dejun. Dar, mai presus de toate, nu mancati nimic dupa ora 18:00. De asemenea, luati in considerare consumarea unei banane si a unui pahar de apa atunci cand va este foame, deoarece ambele ingrediente sunt foarte bune supresoare ale apetitului.

Autor