Vesti bune de la Neti Sandu. Vin bani

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta previziunile astrale ale zilei. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Poate aveti o idee pentru un proiect de sertar si pe care l-ati putea scoate la suprafata, ca ar fi o conjunctura favorizanta. Voi poate faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung banii sa-i trimiteti pe copii la niste cursuri de vara, daca se tin pe undeva sau intr-o tabara.

TAUR

O sa v-apucati de ceva care va pune in valoare niste calitati si poate urmati online niste cursuri, daca va e mai comod asa. Se contureaza niste bani care pot veni si de la serviciu, si din colaborari, dar si din familie, ca s-a hotarat sa cumparati ceva pentru casa si ai vostri.

GEMENI

Poate-apare cineva care vrea de multa vreme sa stea de vorba cu voi, dar a fost o defazare-acum vedeti ce si cum. Energie, efervescenta, idei, vesti, bani, poate si un cadou, pot fi surprize placute la voi, si sa fiti inventivi, sa faceti ceva care sa va reprezinte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2021. Fecioara asteapta o intalnire placuta

RAC

Se poate sa mai luati niste bani in plus la salariu poate pentru ca ati muncit mai mult, sau c-ati schimbat serviciul. Va pregatiti de o plecare, poate si cu treaba, dar si cu posibilitatea de a va recrea, sa admirati un peisaj, sa vizitati un muzeu si multe altele.

LEU

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa v-apropiati unul de celalalt si sa-ncepeti o relatie. Va reusesc initiativele, dati drumul proiectelor noi si o sa aveti parte si de o promovare, printre altele, si viata voastra poate lua o-ntorsatura fericita.

FECIOARA

E momentul sa va relansati cu ceva care se cauta in perioada asta si sa fie la mare cautare si de-aici incolo. Se-ntampla ceva nou si bun care sa v-aduca beneficii in plan profesional, poate vi se recunosc in cadru public niste merite si o sa luati si bani, niste compensatii.

BALANTA

O sa va alegeti o destinatie de vacanta, poate fi si o excursie in care sa plecati ca aveti cu cine si aveti unde. O sa aflati noutati despre un contract pe care urmeaza sa-l semnati, vor mai fi si alte acte de semnat si totul o sa mearga pe banda rulanta.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Neti Sandu. Surprize totale pentru o zodie

SCORPION

Se poate sa primiti finantare si sa-ncepeti lucrul la ceva care-o sa v-aduca satisfactii profesionale. E posibil sa va asociati cu niste oameni ca sa-ncepeti un proiect particular si sa va-mpliniti un vis mai vechi si pe care nu l-ati putut pune in practica din pricina pandemiei.

SAGETATOR

O sa va intalniti la o cafea cu fiinta iubita sa despicati firu-n patru pe o tema anume, ca niste lucruri nu merg prea bine. O sa aflati noutati care sa va tina in priza si sa va ofere o alta perspectiva profesionala ca o sa puteti folosi toata experienta voastra.

CAPRICORN

Vi se face o invitatie fie prin tara, fie pe-afara si o sa va luati cateva zile sa va recreati, daca nu chiar concendiul propriu-zis. Ar fi o sursa de bani pe care-ati putea-o exploata in perioada asta si sa va descurcati cu cheltuielile de dupa concendiu – ca pentru concendiu ati tot strans.

VARSATOR

Va uniti fortele cu ale unui grup, o fi vreo fundatie care se mobilizeaza sa le vina unor oameni in ajutor. O sa va bucurati de prezenta cuiva, c-a fost o pauza prea mare in care nu v-ati putut vedea si e posibil sa va faceti planuri de plecat undeva, sau ca sa locuiti impreuna.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale pe care le apreciem doar atunci cand le pierdem

PESTI

Poate faceti o investitie in casa, luati mobilier si pentru interior si pentru gradina, terasa, ori balcon – sa fie confort. E de lucru la serviciu, si-acasa s-ar gasi una, alta de facut ca n-ati avut cand sa mai faceti si treaba si o sa va dramuiti atat timpul, cat si energia sa v-ajunga, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Autor