Anamaria Prodan tuna si fulgera: “Reghecampf sa-si asume viata aleasa”

Anamaria Prodan a luat decizia de a se muta alaturi de copiii sai in Dubai. Decizia impresarei vine dupa scandalul privind divortul de sotul sau, Laurentiu Reghecampf. Despre antrenor s-a zvonit ca acesta ar fi deja implicat intr-o alta relatie.

Anamaria a negat mereu aceste zvonuri si a infirmat ca va divorta de Reghe, dupa ce acesta a declarat pentru Fanatik.ro ca se separa de ea.

Publicitate

Cativa turisti romani care se aflau in Sithonia, Grecia, l-au surprins pe Reghe pe plaja si la o taverna impreuna cu cativa prieteni, dar si cu tanara numita de presa mondena drept „domnisoara C”.

„Mizeria asta nu mai poate sa continue. Reghecampf sa-si asume viata aleasa, pentru ca eu si copiii mei vrem sa mergem mai departe la fel de demni cum am fost pana acum’, a declarat Anamaria potrivit Digisport.

Publicitate

„Da, va pup, sunt acasa in Dubai. Chiar imi doresc sa stau putin in liniste. Am muncit prea mult in viata mea ca sa las pe cineva sa-mi murdareasca numele familiei si al copiilor. Am inchis nebunia asta. Stau relaxata, in lux cum am trait mereu, fie ca va place sau nu!

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan a rabufnit: "Daca ma supar va iau in spate si va arunc ca pe bebelusi in aer"

Am ce nu poate avea decat putina lume pe pamant, datorita faptului ca sunt serioasa si ca nu am avut vacante sau barbati ‘cu bani’! Nu vreau sa mai aud de nimic. Sa faca si sa zica lumea orice. Eu vreau sa aud doar motorul masinii mele Lamborghini 🙂 si rasul si buna dispozitie a copiilor mei’, a spus Anamaria pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.