Stefan Borleanu, reactie dura dupa victoria Narcisei Birjaru: „Nu avem ce sa invatam de la ea”

Stefan Borleanu a ractionat dupa ce s-a aflat ca Narcisa Birjaru a castigat „Chefi la cutite” 2021, sezonul 9. Tanarul nu a prins un loc in marea finala si a fost dezamagit. Acesta a mentionat ca nu are ce invata de la marea invingatoare.

“Imi pare rau sa va contrazic chef Florin Dumitrescu dar nu prea avem ce sa invatam de la Narcisa, nu cred ca vedem la fel bucataria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider ca am fost cativa care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust in farfurii, am avut tehnica si am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cat mai departe.”

“Recunosc ca la final am ajuns sa ma frustreze situatia, dar am trecut peste. Bucataria pentru mine inseamna mult mai mult decat o tocanita, suntem in 2021 si trebuie sa evoluam, sa ne ajutam de tehnologie.”

Citeste si articolul :   Florin Dumitrescu, anuntul facut dupa 8 ani de casnicie: "Familie am devenit de cand ne-am cunoscut"

“Ma bucur totusi ca am avut meniul in finala, chiar daca nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari @elenaamatei te-ai descurcat bine! Castigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niste oameni speciali de la care cu siguranta am ce sa invat!”

Publicitate

“Felicitari @catalin.amarandei, @alexandru.baditoaia, @florinrevesz, @rikito.watanabe, @vegilicios , @keedonline!
Am mai multe de demonstrat in afara acestui show! “, a scris concurentul pe contul de Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.