Florin Dumitrescu, anuntul facut dupa 8 ani de casnicie: “Familie am devenit de cand ne-am cunoscut”

Florin Dumitrescu si sotia sa, Cristina, au facut 8 ani de cand s-au casatorit. Cei doi au impreuna doua fetite superbe.

Indragitul bucatar isi iubeste enorm familia. De data aceasta, Florin Dumitrescu a scris un mesaj adresat sotiei sale.

Florin Dumitrescu, declaratie de dragoste pentru sotie. Au implinit 8 ani de casnicie

„8 ani de cand suntem o familie oficial. Dar, ne stim de mai mult timp de atat, am putea spune chiar multe alte vieti inainte, cel putin asta este sentimentul, iar familie am devenit de cand ne-am cunoscut, cel putin asa imi place sa cred.

Publicitate

8 ani de casatorie civila cu multe amintiri frumoase, multe aventuri traite impreuna, multe realizari impreuna, multe trairi impreuna, iar daca acest impreuna nu si-ar fi revenit dupa fiecare discutie banala transformata intr-o cearta nu ar mai fi devenit atat de puternic.

Pentru ca impreuna chiar putem sa mutam muntii din loc si tot ce conteaza este ca dragostea, iubirea si dorinta este, a fost si va fi ceea ce ne tine impreuna! Cristina Dumitrescu la multi ani impreuna, te iubesc mult!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Pepe, prima declaratie imediat dupa ce a divortat de Raluca Pastrama: "Exact cum si-a dorit"

Internautii au reactionat imediat:

“La multi multi ani frumosi si sanatosi alaturi de cei dragi pana la adanci batranete. Mult succes in ceea ce faceti. La multi ani sunteti doua inimi superbe Dumnzeu sa fie cu voi pan la sfarsitul vieti voastre sa aveti parte de tot cei mai frumos pe acest pamant si inima sa va ramana plina de bunatate iubire si respect unul fata de celalalt mereu este cel mai frumos lucru de pe pamant!!! Sunteti o familie tare frumoasa cu parintii doamnei am fost vecini si imi amintesc cind doamna era mica ce dragalasa era o scumpete de copil”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.