A decedat unul dintre muncitorii Petromidia, transferati in Germania

A decedat unul dintre muncitorii Petromidia, transferati in Germania. Reprezentantii Rompetrol au anuntat  ca unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei de la Petromidia a decedat intr-un spital din Germania.

Doi muncitori care au suferit arsuri grave in urma exploziei au fost transferati in Germania pentru tratament de specialitate.

Publicitate

„Cu adanc regret, va anuntam ca in cursul zilei, unul din cei doi colegi transferati de urgenta in Germania, in urma incidentului din cadrul rafinariei Petromidia, si-a pierdut viata. Starea generala a pacientului a fost una stabila pe tot parcursul internarii, transferului si a tratamentelor de specialitate”, au anuntat reprezentantii Rompetrol.

Al doilea barbat spitalizat in Germania este in stare stabila si raspunde la tratament.

Publicitate

Astfel, bilantul exploziei de la Petromidia a ajuns la doi morti si patru raniti. Muncitorul care a decedat marti ​avea 58 de ani, iar in urma exploziei a avut arsuri pe 37% din corp.

Dosarul exploziei de la Petromidia este la procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Explozia a avut loc pe 2 iulie si a fost provocata cel mai probabil de o fisura a unei conducte din instalatia de gaz.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.