Premierul a facut anuntul: Cei doi pacienti raniti grav in explozia de la Petromidia vor fi transferati in strainatate

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anuntat ca “Cel mai probabil, transferul ar urma sa fie facut maine.”

“In decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor doua persoane care au arsuri grave, in urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atat cu ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, cat si cu secretarul de stat, Raed Arafat.”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

“Am solicitat sa beneficieze de cea mai buna ingrijire in tara, iar daca transferul lor in strainatate este o solutie mai buna, trebuie demarata procedura.

Publicitate

Ma bucur ca in urma interventiei mele, cele doua persoane, care in prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate in strainatate. Cel mai probabil, transferul ar urma sa fie facut maine. De fiecare data trebuie sa ne intereseze un singur lucru: pacientul sa aiba parte de cel mai bun tratament.”, a mentionat seful Guvernului.

Publicitate

Cei doi pacienti raniti grav in explozia de la Petromidia, transferati in strainatate.

Citeste si articolul :   Prima demisie in cazul "Matei Bals"

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au aprobat transferul in strainatate al celor doi pacienti raniti grav in explozia de la Petromidia. Acestia si-au dat acordul pentru transfer, iar raportul medical a fost deja inmanat familiilor.

Dupa evaluarea facuta duminica dimineata, Spitalul Floreasca a decis ca ambii pacienti pot fi transferati in strainatate. Mai mult decat atat, firma care se ocupa de asigurarea medicala a celor doi angajati, a transmis ca va acoperi costurile de transfer pentru cei doi.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.