Ce profesie are, in realitate, Vladuta Lupau. A recunoscut in direct

Vladuta Lupau este una dintre cele mai indragite soliste de muzica populara din Romania. Artista a povestit la “Vorbeste lumea” despre mai multe momente din viata ei.

Vladuta Lupau a terminat Facultatea de Medicina Veterinara

„Am ramas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru ca nu am timp si cumva imi pare rau. Imi pare rau asa…pentru ca eu eram dedicata medicinei, nu aveam in gand ca o sa ajung cu muzica mare, ca o sa ma cunoasca lumea, desi imi doream”, a marturisit solista.

Vladuta Lupau a declarat ca nu a apucat sa profeseze, deoarece a ales muzica.

Publicitate

„Cand am vazut ca lumea ma cheama, ma cheama…am zis, bai, oamenii acestia chiar ma iubesc…” Si am zis: las deoparte medicina si vad eu daca ii vine vremea… desi cred ca nu-i vine. Lasa ca e mama medic veterinar, tata, fratele. E traditie de familie. Tata are ferma, eu am caine. Da e caine de curte, nu am timp ca sa il iau cu mine in masina sau poseta, nu-i cazul”.

Citeste si articolul :   Costin Marculescu, un an de la deces! Actorul, uitat de toata lumea!

Cum a reactionat familia la decizia ei:

„N-au fost foarte fericiti, iti spun sincer. Bunica mea, unchii mei, mama, tata au zis ce ”lai lai la ?”. Si apoi au zis lasa ca nu mai mergi mult (nr. la evenimente), lasa ca drumurile te omoara, ca noptile…”, a mai spus artista.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.