Vladuta Lupau se muta in casa noua. Cum va arata vila la care au visat cantareata si sotul ei

Vladuta Lupau este una dintre cele mai indragite interprete din Romania. Cantareata, foarte activa pe retelele sociale, le povesteste fanilor despre ele mai noi evenimente din viata sa.

Vladuta Lupau si sotul ei, Adrian Rus, au facut fotografii pe terenul unde urmeaza sa fie construita casa lor, in Cluj-Napoca.

”Impartasesc cu voi o bucurie! Si anume implinirea acestui vis… casa noastra !#start”, a scris cantareata in dreptul imaginilor.

Publicitate

Publicitate

Printre imaginile postate se afla si fotografii digitale care ilustreaza viitoare vila a cuplului. Aaceasta va avea o terasa, o piscina si un spatiu verde generos.

Comentariile fanilor nu au intarziat sa apara.

”Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun, sa o stapaniti cu bucurie si cu copilasi frumosi si sanatosi”, Felicitari si multa rabdare, visul vostru este la inceput si va mai dura un pic”, ”Doamne ajuta, sa aveti spor la munca si o viata fericita impreuna!”, au fost doar cateva dintre urarile fanilor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.